lunes, 29 de julio de 2019

Puerto Rico: un lloc on capbussar-s’hi

 

Més d’un milió de turistes es deixen encantar cada any per la seva bellesa i el seu caràctr obert. Prop de 9.000 kilòmetres de meravelles naturals i monumentals atrauen a visitants de tots els racons del planeta. És aquest un lloc amb una espurna especial, capaç de brilar amb veu pròpia. Benvinguts a Puerto Rico.

Aquesta preciosa illa es converteix en un paradís de moltes coses però per als amants del submarinisme no hi ha major paradís que el que ofereixen les seves platges i les possibilitats d’immersió. Després de llegir aquest post no tindràs excusa per a viure d’una manera diferent la teva afició al submarinisme. Més de 500 kilòmetres de costa t’esperen impacients.

Un dels avantatges més importants d’anar a fer submarinisme a Puerto Rico és la possibilitat de fer-ho independentment del teu nivell. Fins i tot si ets debutant aquest lloc et serà perfecte perquè hi ha opcions d’immersions molt senzilles. A més, la temperatura de l’aigua en aquesta zona és molt agradable, de 26º.

Pots escollir entre diverses zones. Una de les més atractives es troba a la costa sur. Allà trobaràs les immersions més atractives a la zona de l’arc format entre Ponce, Guánica i La Parguera. Podràs gaudir de més de 30 kilòmetres plens de peixos. Coralls i esponges de tots els colors i formes t’acompanyaran en aquesta màgica expedició. Les aigües bioluminiscents et permetran, a més, viure l’extraordinària experiència de fer submarinisme nocturn.

Hi ha altres moltes zones de la illa igualment recomanables. Anguiles de jardí, tortugues verds, peixos àngel… i fins a delfins seran testimoni de l’experiència més increïble de la teva vida.