Actualitat del viatjer, Consells per a viatjar

Càmeres digitals, acompanyants de viatje indispensables

By , on 20 de abril de 2007

Fotografía

L’escritor francès Voltaire va dir en una ocasió que hi ha moments a la vida, el record dels quals és suficient per esborrar anys de sofriment. S’ha arribat a afirmar inclús que aquell que no esdevé record és com si haguès existit. No obstant, el temps és un potent enemic contra ells, doncs és imposible que la nostra ment sigui capaç de retenir-los tots. Per aix+o l’invent de la fotografia és per a l’ésser humà com un miracle màgic que li permet immortalitzar per sempre les seves millors instantànies.

Amb el sorgiment i el boom de les càmeres digitals a finals dels noranta, le miracle es va fer encara més grandiós. Avui en día és inusual viatjar sense un d’aquests pràctics aparells que ens fan la vida més fàcil i ens regala l’oportunitat d’immortalitzar aquell que desitjem conservar per sempre.Alguns aventatges respecte les analògiques són: millor qualitat, menor mida i pes, número il·limitat de fotos o instantaneïtat a l’hora de visionar-les. Podem optar a més per prendre fotografies en llocs que abans donaven bastants problemes: a la platja, a la muntanya, en llocs amb molta o poca llum, etc. El preu del revel·lat també s’ha reduït considerablement.

Sens dubte l’al·licient més important és poder repetir les fotos que vulguem en el cas que no ens agradin i no haver d’esperar díes o fins i tot setmanes per comentar amb els nostres amics i familiars les millors instantànies de la nostra aventura. Ja els hagués agradat als nostres pares poder veure les fotos del seu viatje de noces abans inclús de tornar a casa. El que sí es convertia en digne d’immortalitzar eren les cares de decepció dels viatjers quan, després d’esperar impacients aquell moment, descobrien que moltes de les fotos s’habíen fet malbé i perdut per sempre.

Per sort els temps canvien i en l’actualitat tot allò ha quedat enrere. No hem d’oblidar que abans d’adquirir una d’aquestes càmeres seria útil informar-nos dels preus, marques i models. No t’oblidis de portar la teva càmera digital a tots els teus viatjes. Reviure’ls serà tan fàcil com tornar a obrir el teu àlbum de fotos.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Càmeres digitals, acompanyants de viatje indispensables”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio