Actualitat del viatjer, Breus, Consells per a viatjar, Escapa't!

Creuers per a singles: pensats per a tu

By , on 8 de gener de 2009

És una de les darreres i més novedoses idees per a solters, vidues, divorciats o qui vulgui viatjar sol encara que tingui parella. Ja fa un temps que són coneguts els creuers per a singles, amb agències especialitzades en aquest tipus de viatges per a un públic molt determinat. Tots els viatgers han contractat el seu billet sense acompanyant, preparats per a conèixer a gent i descobrir nous llocs. El primer any de funcionament ha estat tot un èxit amb la qual cosa cal conèixer què ens ofereixen per poder tastar-ho.

Espanya compta amb més de 10 milions de persones que viuen soles, i moltes d’elles ja s’han decidit a embarcar-se en un viatge per mar. Els creuers pel Mediterrani han estat els més demanants des que es van iniciar els trajectes per a singles.

[ad]

Un cop al vaixell, les activitats arriben una rere l’altre. Primer, una fantàstica festa de recepció a tots els tripulants. Acostuma a ser durant la primera nit, i és el moment ideal per a començar a establir contacte amb aquelles persones amb les quals et sentis més a gust. Molts singles troben en la primera nit a gent amb gustos similars als seus i ja comencen a fer plans per als propers dies d’estada al vaixell. No tot el món busca parella en aquest tipus de viatges, sinó que també és un creuer per a fer amistats, relaxar-se i gaudir. Al sopar possiblement ja seuràs amb companys que has conegut a la festa, i des d’aleshores tot anirà rodat.

Els dies et permetran fer pràcticament tot el que et vingui de gust. Prendre un refresc a coberta, fer activitats que ofereix el creuer com fitness, mini-golf… i sempre amb els teus nous companys de viatge. A més, les agències ofereixen la possibilitat de compartir habitació i amb això despeses amb algun viatger, la qual cosa resulta atractiva per aquelles persones que sempre viatgen soles i han de pagar-se tot.

Els creuers per a singles són només un exemple de l’oferta per aquest tipus de públic, un col·lectiu que viatja un 39% més que la resta de població. Excursions a la muntanya, a països exòtics, a la costa, etc,. tot està a l’abast d’agències especialitzades i altres organitzen viatges per a grups.

Una agència de viatges especialitzada en solters publica informació i ofertes sobre els nous creuers que es realitzaran: solters a bord. Dieu que aneu de part de Viatjar.cat perquè ens coneguin!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Creuers per a singles: pensats per a tu”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio