Actualitat del viatjer

El 66% dels espanyols prefereix la targeta d’embarcament en paper

Els espanyols estan a la cua de l’ús de les noves tecnologies per viatjar
By , on 27 de octubre de 2014

El 66% dels espanyols prefereix utilitzar la versió impresa de les targetes d’embarcament per agafar un vol enfront del format digital, segons es desprèn d’una enquesta realitzada pel metabuscador Kayak.es. Del conjunt d’Europa, els espanyols són els viatgers que més incòmodes declaren sentir-se alhora de realitzar vols o registrar-se en hotels de forma digital, preferint dur en format paper els bitllets de vol o la reserva de l’hotel.

Tot i la majoria d’espanyols que prefereix els mètodes tradicionals alhora de planificar el seu viatge, una part important dels enquestats estaria disposat a canviar els hàbits i a utilitzar els diferents mètodes digitals en el cas que les aerolínies i hotels eliminessin o comencessin a cobrar pel format imprès. En concret el 74% i el 73%, respectivament, van donar el seu vist a plau a ‘modernitzar-se’ si així no veien els preus de vols i hotels incrementar-se amb l’objeCtiu d’aconseguir un viatge low cost.

El principal motiu que s’amaga darrere de la preferència dels viatgers a la targeta impresa és, segons l’enquesta, la seguretat. El 49% dels enquestats se sent més segur amb una targeta d’embarcament impresa, mentre que el 53% assenyala la seguretat com a preferència per a l’ús de reserves impresa en hotels. Una altra de les raons és el temor a pagar càrrecs addicionals per usar el servei de ‘roaming’ i per usar Internet en dispositiu mòbil; una preocupació que van compartir el 28% en el cas de les targetes d’embarcament i el 24% en les reserves d’hotel.

L’enquesta, realitzada entre el 18 de setembre i el 3 d’octubre a Espanya Regne Unit, Suïssa, Alemanya, França, Itàlia i Rússia, i en la qual van participar 420 usuaris espanyols, reflecteix que els espanyols són els europeus que menys han utilitzat una targeta d’embarcament o una reserva d’hotel en format digital. Els segueixen els francesos (55%) i els italians (45%), en segon i tercer lloc, entre els països que menys han utilitzat aquest format en targetes d’embarcament i reserves d’hotel.

En el cas de les reserves hoteleres, el 57% de les realitzades per espanyols són impreses, una dada que està relacionat amb el desconeixement que té els usuaris sobre l’ús del format digital. De fet, el 68% dels enquestats ha afirmat que “mai” ha usat una targeta d’embarcament digital, ni amb una aplicació mòbil ni a través d’un email en el seu ‘smartphone’. En el cas de les reserves d’hotel, el 66% va declarar desconèixer el sistema de reserves ‘online’.

Imatge: total13

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El 66% dels espanyols prefereix la targeta d’embarcament en paper”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio