Actualitat del viatjer

Els aventatges de viatjar amb GPS

By , on 19 de octubre de 2006

GPSLa tecnologia punta s’endinsa cada cop més en les nostres vides, i cada cop són més els avanços de què disponsem quan ens anem de viatje. Així, el GPS pel nostre automòvil s’ha convertit en l’últim any en un dels complements més utilizats pels viatjers.

I és que el GPS t’ofereix la possibilitat de dirigir-te a qualsevol lloc d’Espanya i Europa carrer a carrer, reduïnt les opcions de pèrdua i afinant el teu destí al màxim. Entre les seves aventatges principals, el navegador permet establir la seva ruta atenent a diversos factors, com pot ser, per exemple, el tràfic o les obres, cosa que encara reduirà més la duració del trajecte i li oferirà comoditat.

L’evolució dels GPS va a més, i ara poden trobar-se prestacions com la opció de donar ordres de viva veu, alarma per la detecció de radars en carreteres, indicacions gir a gir per audio o l’ús totalment fiable sense importar les circumstàncies meteorològiques.

GPS 2A més, incorpora tot tipus d’opcions en el seu menú, com són la mitja de velocitat, la velocitat punta o la previsió d’arribada. El GPS pot ser el millor amic del viatjer en situacions complexes. Per exemple, si et trobes perdut en la carretera en mig d’una tempesta, amb el GPS podràs desviar-te de forma ràpida a la localitat més propera per esperar que escampi. Els preus són cada cop més competitius i les modalitats més al gust del consumidor, així que no t’ho pensis i segueix indagant en les comoditats que et pot oferir el teu navegador.

Informació tècnica sobre el GPS

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els aventatges de viatjar amb GPS”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio