Actualitat del viatjer, Ciutats, Guies per a viatjar

Els viatgers de l’esport, altre tipus de turistes

By , on 12 de juny de 2007

Turistes de l'esport

El futbol mou muntanyes, i la pasió dels aficionats fa que siguin molts els que dediquen gran part dels seus estalvis a seguir al seu equip vagi on vagi. A Europa, els equips anglesos són els que més aficionats desplacen a les seves trobades, sobre tot a les competicions europees.

Sens dubte, aquest tipus de turisme conta amb particularitats especials en comparació amb els turistes tradicionals que van a visitar una ciutat. En primer lloc, els seguidors d’un club es desplacen a grans ciutats, ja que és allà on es disputen les finals europees o trobades entre els millors clubs del continent (Barcelona, Madrid, Milan, Londres, Atenas…)

Són turistes fàcils de reconèixer, ja que acostumen anar vestits amb la samarreta del seu equip, entonant càntics i, generalment, causant bastant soroll. En el cas del inglesos, mots aprofiten la seva visita a altre ciutat per passar-hi uns dies abans del partit. Coneixen la ciutat, es preparen per al partir i, habitualment, omplen els bars de la ciutat per prendre alguna cervesa.

Aquest any hem pogut veure a milers de seguidors del Chelsea que es van desplaçar a Barcelona per veure el partit davant els blaugrana, per exemple. Al maig es van produir les dues finals europees més importants. En Glasgow, la final de la Copa de la UEFA. A Atenes, la final de la Lliga de Campions. Sens dubte, totes dues ciutats estaran repletes del que podriem anomenar “turistes de l’esport“, uns apasionats per viatjar i pels colors del seu club.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els viatgers de l’esport, altre tipus de turistes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio