Actualitat del viatjer

Expotur Vacances Madrid: la fira on planejar les teves properes vacances

La cita tindrà lloc el 6 i 7 de juny
By , on 5 de juny de 2015

expotur

Madrid acull aquest cap de setmana la fira Expotur Vacances, un espai on informar-se sobre les diferents opcions de paquets de vacances enfocats al consumidor final. La fira Expotur Vacances de Madrid comptarà durant els dies 6 i 7 de juny amb la presència d’empreses de vols, creuers, hotels, balnearis, cases rurals i complements de viatges, entre uns altres empreses dedicades al turisme que volen establir un primer contacte amb els viatgers abans de les vacances.

La cita tindrà lloc en el Pavelló de Cristall de Casa de Camp de Madrid, de 10.00 a 20.00 hores, durant els dies 6 i 7 de juny de 2015. La fira Expotur Vacances busca crear una relació directa entre les empreses i el consumidor final abans de l’arrencada de temporada d’estiu, fent en aquesta edició una especial incidència en aquelles destinacions nacionals que destaquen per la seva gastronomia de productes autòctons com vins, formatges i el millor pernil.

Els visitants de la fira Expotur Vacances de Madrid podran contactar de primera mà amb les touroperadores més importants, administracions, agents i empresaris que els mostraran les diferents opcions destinacions locals, nacionals i internacionals. Hi haurà opcions pensades per a totes les butxaques i per a la majoria de gustos, poden escollir opcions de viatge com creuers, balnearis, cases rurals, rutes gastronòmiques nacionals o vols a l’estranger.

Una de les novetats de la fira és la presencia de Extremadura, que formarà part de l’exposició d’opcions de viatge com a comunitat autònoma convidada, apropant la seva gastronomia als visitants. Destaca també Càceres, la consagrada Capital Espanyola de la Gastronomia, la ruta del vi de Guadiana, la ruta del pernil ibèric, la ruta de formatge o la del Valle del Jerte i els seus populars cirerers en flor a la primavera.

Tanmateix, els visitants podran informar-se sobre les principals rutes de vins de la Comunitat de Madrid; fent especial incís en la varietat de vi destil•lat l’Alacrà. El component gastronòmic és un dels punts més atractius de la fira de turisme de Madrid, ja que els visitants podran gaudir de degustacions dels millors formatges i pernils per cortesia de l’Ajuntament de Guijuelo; una de les opcions de viatge per als sibarites dels plaers gastronòmics nacionals.

Imatge: Montaplex

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Expotur Vacances Madrid: la fira on planejar les teves properes vacances”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio