Actualitat del viatjer

Iberia Express s’enlairarà demà

Els primers vols es faran des de Madrid a Mallorca, Alacant, Màlaga i Sevilla per 25 euros
By , on 24 de març de 2012

La nova filial de baix cost d’Iberia, Iberia Express, prendrà el vol el pròxim diumenge amb vols des de Madrid a Mallorca, Alacant, Màlaga i Sevilla. El preu inicial de les rutes serà de 25 euros, una oferta promocional que durarà cinc dies des de mitjans de la setmana que ve. El període per viatjar amb aquests bitllets reduïts serà des del 10 d’abril, final de Setmana Santa, fins el final de l’estiu. Una oportunitat única per aquells que ja tinguin pensades les dates dels seus viatges i vulguin estalviar-se uns calerons!

Iberia estrena companyia 'Low Cost'

Els bitllets es posaran a la venda a través del portal web de la companyia a partir de la setmana que ve doncs encara no es poden realitzar compres per Internet. Ofertes de llançament apart, el conseller delegat de la nova filial, Luis Gallego, ha avançat que durant els mesos d’estiu es preveu obrir vuit destinacions nacionals més a Vigo, Santiago de Compostela, Granada, Menorca, Eivissa, Fuerteventura, Lanzarote i La Palma; de la mateixa forma, també durant aquests mesos començarà la seva marxa internacional amb destinacions com Dublín o Amsterdam. Els preus per viatjar a Canàries rondaran els 45 euros i els internacionals els 60.

Per ara Iberia express té una plantilla de 500 treballadors entre els que hi ha 125 pilots, 50 de personal de terra i 325 tripulants de cabina; pel que fa al número d’avions, la flota està formada per quatre aeronaus, tot i que es preveu que a finals d’any siguin 13 i s’arribi als 40 el 2015.

Però no tot són flors i violes en el naixement d’aquesta companyia i és que les vagues i les protestes s’han convertit en el seu pa de cada dia. El sindicat de pilots Sepla va convocar dotze dies de vaga entre els 18 de desembre i el passat 29 de febrer per protestar contra la creació de la filial. A més, es tenien previstes aturades pels pròxims dies, unes aturades que finalment no es compliran gràcies a la mediació del Ministeri de Foment. Per la seva part, el sindicat Sepla considera que Iberia Expres és “il•legal” i contravé les clàusules del seu conveni en el referent a l’externalització de la producció.

Segons Iberia, la nova filial permetrà a la companyia estalviar uns 100 milions d’euros anuals de cara al 2015. El 45% d’aquests vindran de la diferència del benefici operatiu provinent de les tripulacions, el 25% dels serveis de ‘handling’, un altra 25% de l’estalvi dels costos generals i un 5% de l’increment dels actius.

Imatge | Iberia Airlines

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Iberia Express s’enlairarà demà”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio