Actualitat del viatjer, Consells per a viatjar, Escapa't!

Lloga una autocaravana i viatja al teu gust

By , on 25 de setembre de 2007
Caravana2

Quan comencem a programar un viatje, hi ha alguns detalls que ens preocupen en excés i que volem deixar enllestits abans de sortir: l’allotjament i cóm fer els desplaçaments dins del país. Per a la majoria és una tranquilitat saber on va a dormir cada nit, sense haver de sofrir per arribar abans de que els hostals i hotels pengin el cartell de “no hi ha places”. Els que fan turisme recorrent un país sempre están pendents dels horaris dels trens i dels autobusos.

Quina és la millor manera d’evitar tot això? Llogar una autocaravana i convertir-se en un cargol, amb el mitjà de transport i la casa a l’esquena. El principal aventatge és que pots anar allà on vulguis i parar on millor et sembli.

Caravana1Hi ha autocaravanes de quatre, cinc, sis, set…places, un motiu més per escollir aquest mitjà de transport, sobre tot si tens previst viatjar en grup. El preu varia en funció de la temporada. Per exemple, llogar-la per sis dies pot costa 840 euros en temporada baixa i 960, en temporada alta. També hi ha descomptes per a aquelles persones que l’alquilen per més de 15 dies o per un mes.

Les autocaravanes et donen una autonomia i una independència impensables amb qualsevol altre tipus de transport. Molts dels viatjers que ja practiquen aquest turisme transporten a més bicicletes o una moto, que els acaben de donar la independència total una vegada arriben a l’indret.

Contes amb la teva pròpia dutxa, la teva pròpia cuina, el teu llit, el teu sofà… Què més es pot demanar?

Links d’interés:

Lloguer d’autocaravanes

Autonómadas

Àrees de servei d’autocaravanes

Viatjar en autocaravana

Comment | Trackbacks Closed.

4 Comments en “Lloga una autocaravana i viatja al teu gust”

1

Em sembla una idea extraordinària viatjar en autocaravana, ademés de què és un dels viatges que m’agradaria fer, una ruta amb autocaravana per la ruta 66 dels EUA jejejejeje

He de destacar que de camí al Nordkapp (Noruega), estava ple de viatgers amb aquest tipus de transport, que crec que és bastant acceptat al nord d’Europa on es poden estacionar a qualsevol lloc i passar-hi la nit, no com aquí a Espanya, crec.

Si algú pot donar més info sobre això estaria bé !

2

Aquí podeu veure la meva experiencia:

http://viatgeescandinavia.blogspot.com/

Salut.

3

gràcies per compartir la teva experiència, t’animo a fer-la extensiva a pàgines com eviajado.com o viatgeaddictes.com

4

Algú em pot indicar on llogar una autocarvana en Irlanda?
Gràcies.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio