Actualitat del viatjer

Proba els creuers per a singles

By , on 27 de octubre de 2006
Creuer

És una de les últimes i més novedoses idees per a solters, vídues, divorciats, o qualsevol qui vulgui viatjar pel seu compte, encara que estigui emparellat. Han nascut els creuers per a singles, amb agències especialitzades en aquest tipus de viatjes per a un públic molt determinat. Tots els viatjers han contractat el seu bitllet sense acompanyant, preparats per conèixer gent i descobrir nous indrets. En setembre de l’any passat es va iniciar a Espanya aquesta nova modalitat de viatjar i ja s’ha confirmat el seu èxit.

Espanya conta amb més de deu milions de persones que viuen soles, i moltes d’elles ja s’han decidit a embarcar-se en un viatje pel mar. Els creuers pel Mediterani han sigut els més sol·licitats des de què han nascut els trajectes per a singles.

Golf

Un cop en el vaixell, les activitats se succeiran una darrera l’altra. Primer, una fantàstica festa de recepció a tots els tripulants. Acostuma a ser durant la primera nit, i és el moment ideal per començar a establir contacte amb altres persones. Molts singles troben a la primera nit gent amb gustos similars als seus i ja comencen a fer plans per als pròxims dies d’estada a bord. No tothom busca parella en aquest tipus de viatjes, és clar, sino que també és un creuer per fer amistats, relaxar-se i disfrutar. En el sopar possiblement ja s’asseurà amb companys que hagi conegut a la festa de recepció, i des d’aleshores anirà tot com la seda.

Els dies següents li permetran fer pràcticament el que li plagui. Prendre un refresc en la coberta, fer activitats que ofereix el creuer com fitness, mini-golf… i sempre amb els nous companys de viatje. A més a més, les agències ofereixen la possibilitat de compartir habitació i despeses amb algun viatjer, cosa que pot resultar atractiva a aquelles persones que sempre viatjen soles i han de pagar-se totes les despeses ells sols.

Els creuers per a singles son només un exemple de l’oferta per aquest tipus de públic, un col·lectiu que viatja un 39% més que la resta de població. Excursions a la muntanya, a països exòtics, a la costa, etc., tot està a l’abast d’agències especialitzades i d’altres que organitzen viatjes per a grups.

Pàgines relacionades: punts de trobada, agències de viatjes

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Proba els creuers per a singles”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio