Actualitat del viatjer, Consells per a viatjar

Un bon pla per aquest cap de setmana: Festa Infantil del Montseny

El 24 de juliol a Sant Celoni
By , on 20 de juliol de 2010

Ens veiem el 24 de juliol

Estiu, època de festes, alegria i bon humor, però a més, època en la que és absolutament necessari que ens esforcem en trobar aquests moments de, com a mínim, unes petites gotes de cultura i compromís. Tot i que el que us vull oferir és una deliciosa mescla d’ambdós ingredients amb els que, estic segura, elaborarem un còctel boníssim!

Ens trobem en la millor època per sortir de la monotonia que la feina, la ciutat, el jefe, els empleats, els proveïdors i els clients ens tenen atrapats. Però també és el moment en que hauríem de compartir amb la família més dies i hores, sobretot amb els nens. És per això que tota ajuda és poca per passar les estones en que el sol abrasador cau en vertical i no sabem on anar.

Si estem en el Montseny, o fins i tot si no hi estem (ja veureu quina excusa més fantàstica us proposo per anar-hi), hem d’acostar-nos a Sant Celoni el pròxim 24 de juliol; allà es durà a terme la Festa Infantil del Montseny. Entre d’altres activitats trobarem tot el que la Companyia Marduix i el seu saber fer ens oferiran. Els nens tindran tot el protagonisme ja que podran participar, per exemple, a la presentació del llibre Margarita quiere fabricar montañas, conte guanyador de la I Edició del Premi Mapendo de Contes Infantils a càrrec de la Fundació Roger Torné com a segon llibre editat de la Col·lecció Mapendo, una col·lecció que va néixer amb el doble objectiu d’acostar la naturalesa als nens a partir de la difusió de les bondats de la seva protecció.

A les festes, a més, es comptarà amb la col·laboració de l’autora del conte, Amaia Cía Abascal i de la il·lustradora, Mabel Pièrora, que compartiran amb els nens la lectura del llibre. Tot amenitzat, a més, amb la expressivitat i emotivitat que donarà a aquests moments la pianista Maria Moreno.

Al final, berenar per tots! Gaudint al mateix temps de l’espectacle de màgia, color i llum que oferiran les titelles de la Companyia Marduix, grup que té una trajectòria reconeguda i respectada dins d’aquest àmbit teatral que tant agrada als nens.

Ja ho sabeu! El pròxim 24 de juliol a les 19 hores us esperen a la Sala Gran de l’Ateneu de Sant Celoni. Aquest recinte es troba a la Carretera Vella número 25; però no us adormiu, les places són limitades i l’expectació enorme! Ens veiem aviat!

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Un bon pla per aquest cap de setmana: Festa Infantil del Montseny”

1

Moltes gràcies per fer difusió d’aquest acte que des de la Fundació Roger Torné estem organitzant amb tanta il·lusió. Us animem a que hi assistiu! Passarem una tarda d’allò més entretinguda!

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio