Actualitat del viatjer

Una ruta turística pels principals planetes de Star Wars? Sí, i sense sortir de la Terra

Desperta la força visitant escenaris del film
By , on 30 de desembre de 2015

sw

L’estrena de la nova pel•lícula de la saga ‘Star Wars’ sota el títol ‘El despertar de la força’ ha tornat a revifar la força Jedi entre els vells fans i els nous aficionats. Una forma de gaudir d’aquest setè episodi és omplint les sales i veient una i altra vegada la pel•lícula, fent maratons amb les anteriors trilogies o fent quelcom ben diferent: fent turisme per alguns paratges de la terra que semblen d’un altre planeta. T’hi apuntes?

La web de lloguer d’apartaments turístics Airbnb ha seleccionat un conjunt d’habitatges amb motiu de l’estrena de la nova pel•lícula ‘Star Wars: El despertar de la força’ en les quals el viatger podrà sentir-se com el protagonista d’una de les sagues més famoses de la història del cinema. Des d’entorns nevats, a boscos frondosos o deserts, qualsevol lloc pot ser una localització perfecta per sentir la força Jedi.

Al planeta desèrtic Tatooine, lloc on va créixer Luke Skywalker, són típiques les cases subterrànies, adaptades a les àrides condicions climàtiques. Una condició que també trobarem a algunes de les propostes que ha fet Airbnb, la web disposa d’allotjaments subterrànis similars a Xile (‘Elquidomos Astronomic Hotel’), o Estats Units (‘Dragonfly Desert Retreat’), cases enclaves en àrids paisatges naturals. Però hi ha una opció més propera a Turquia, amb l’Hotel Cova Gamirasu, per sentir-nos com el Luke Skywalker.

Els fans de la saga també es quedaran amb la boca oberta quan vegin que es poden allotjar en una casa similar al reptador de les sorres en el desert de Taos. Per aconseguir aquesta experiència caldrà fer les maletes i agafar un vol fins a Nou Mèxic, on es troba un hotel que ens recordarà a aquell planeta. No tindrem a cap morador Jawa com a veí, però potser no és un mal tracte.

La capital i centre cultural de la República, Coruscant, seria una visita obligada en el tour pels planetes més emblemàtics de Star Wars. Si bé no podem viatjar a una galàxia molt, molt llunyana, tenim una rèplica de Coruscant a un cop d’avió, concretament, a Tòquio. La futurista ciutat de la Terra, on la tecnologia espacial i l’enrenou d’aquesta enorme ciutat faran que el visitant es senti en una bulliciosa ciutat d’un futur galàctic.

El turista i fan de Star Wars que ho desitgi podrà allotjar-se en la famosa ‘Nakagin Capsule Tower’, torre residencial i d’oficines dissenyada per l’arquitecte Kisho Kurokawa i situada en Shimbashi (Tòquio) que va ser el primer exemple mundial d’hotel de càpsules. Una experiència que potser no queda reflectida a la sèrie de pel•lícules; però que, sens dubte, ens farà pensar que estem dormint en una nau espacial (potser el Falcó Milenari?).
No obstant això, una de les últimes localitzacions a afegir-se a la llista d’escenaris galàctics ha estat Langjökull, la glacera islandesa on s’ha rodat part del nou film de ‘Star Wars’ i representa un dels planetes que pertanyen a la República Galàctica. En aquest escenari islandès on la neu, el glaç i el fred són els protagonistes; serà impossible no sentir-se com un Jedi que està fent front a una dura missió per derrotar a l’Imperi.

Rebel o defensor de l’imperi? Tu esculls!
El famós planeta Hoth de la saga cinematogràfica és un lloc fred i àrid que aconsegueix temperatures de -32 ºC durant les hores de dia i -60 ºC un cop es retira el sol a la nit. Els rebels van crear allí la seva base principal per lluitar contra l’Imperi fins que van ser atacats i van haver d’abandonar-ho. No obstant, molt més acollidors són els xalet d’esquí que proposa Airbnb a les muntanyes suïsses amb sauna i jacuzzi.

I per als viatgers que prefereixin el bosc hi ha un escenari similar a la lluna de Endor però sense ewoks han d’anar a Indonèsia. L’hotel ‘Bamboo House’ compta amb quatre plantes que ens recordaran a les d’Endor en la vora de la Vall del riu Ayung amb piscina i jardí privat. Una experiència en mig de la natura que ens ajudarà a rumiar un bon pla per atacar a l’Imperi o ens ajudarà a no pensar en res i oblidar-nos dels nostres deures.

Per finalitzar un dels allotjaments més buscats pels seguidors de Darth Vader: l’Estrella de la Mort, l’estació especial militar usada per l’Imperi per controlar la Galàxia. Si ve la seva mida planetària ens impedeix tindre una rèplica a escala real, els fans poden pot trobar un allotjament similar i sense làser per destruir planetes a Tailàndia. Al país del sud-est asiàtic es troben els ‘Modern Green Circular Domi‘, unes cúpules privades situades en ple Parc Nacional de Khao Yai amb gran semblat amb l’estació però més tranquil•les.

Imatge: Tabblaster

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Una ruta turística pels principals planetes de Star Wars? Sí, i sense sortir de la Terra”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio