Actualitat del viatjer

Valenciaestademoda.com: un blog més que recomanable

By , on 6 de febrer de 2007

header.jpg
Viatjar.cat els vol presentar un dels blogs de referència sobre la ciutat de València,Valenciaestademoda.com. Aquest racó de la xarxa és la creació deHelena, una jove de 25 anys, estudiant de turisme, que mitjançant les seves experiències informa a turistes i viatjers del més interessant de la ciutat del Llevant espanyol.

Als vuit anys, Helena va haver de mudar-se a Madrid amb la seva família, i a la tornada va afrontar aquest proyecte que cada dia progresa més. Sense cap dubte, Valenciaestademoda.com els servirà per a conéixer, en primera persona, tots els recursos i atractius d’una ciutat totalment recomanable. Viatjar.cat ha entrevistat a la creadora d’aquest blog.

-Com neix Valenciaestademoda.com?
Valenciaestademoda.com és un espai cedit per turisvalencia.es. Donat que estudio turisme, sóc aficionada a escriure i tenir un blog personal, vaig tenir la oportunitat de col·laborar per a València i explicar des de el punt de vista emocional el retrobament amb la ciutat. Avui en dia, Internet és la font d’informació i comunicació més important. De fet, a nivell turístic penso que les guies de viatje han quedat obsoletes, de manera que una pàgina web sobre una ciutat que s’actualitza un parell de vegades per sentmana, i on la protagonista eplica en primera persona les seves aventures em sembla útil per als turistes i també, per què no, per als valencians.

valencia.jpg– D’on surten els temes?
-Els temes els trec jo, com comprendràs en una ciutat amb tants recursos sempre hi ha quelcom interessant de què parlar. Intento variar i explicar coses que poden ser útils per a gent que visita la ciutat, com per exemple parlar de la paella amb links a pàgines on trobar la recepta original (mirin aquest article, parlar d’events que se succeeixen en la ciutat: exposicions, concerts, etc,. y sobretot parlo de llocs que per a mi son especials, llocs a on vaig amb freqüència (la Plaça de la Verge, la Platja de la Malvarrosa, el Barri del Carme…).

– Què ofereix València que no tinguin altres ciutats?
-València per a mi es una ciutat cómoda que ho té tot. Una ciutat amb tot a l’abast i que ha crescut enormement en els últims 20 anys. És una ciutat banyada pel mar Mediterrani, una capital històrica amb monuments molt interessants que visitar, però a la vegada, moderna i actual, seu de la Copa Amèrica de 2007, i amb gran infrastructura hotelera. Un destí que combina perfectament la cultura, l’oci i la gastronomia, principals atractius turístics a l’hora de visitar la ciutat.

-Quines aspiracions té el blog?
-En un principi, la idea del blog ésdonar a conéixer la ciutat, com he dit, entenent que Internet és el mitjà d’informació amb més projecció en l’actualitat. Una guia de turisme i oci actualitzada que recopila links d’interés per als viatjers i com poques guies a Internet, no es nodreix de publicitat ni de molests banners per als internautes, i crec que els usuaris ho agraeixen. També pretén interactuar amb els visitants, i en la mesura possible recomanar i contestar a tots els comentaris o mails que rebo, de forma personalitzada. Així mateix, a principis de 2007 tinc intenció de treure una sèrie de videos mensuals relacionats amb la ciutat.Per últim, recentment he inscrit el blog al concurs de millor blog categoria ciutat (mirin convocatoria) y espero poder guanyar-lo.

Viatjar.cat li desitja a Helena tota la sort amb el seu blog, totalment recomanable, i que mereix menció especial com a exemple de la feina ben feta per a donar a conéixer un lloc mitjançant un racó a la xarxa.

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Valenciaestademoda.com: un blog més que recomanable”

1

Aquí teniu un bloc per signar en defensa del toponim oficial CALP:

http://mascarat.blog-activo.com/index.htm

Endavant.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio