Actualitat del viatjer, Breus

Via Michelín: on vols anar?

By , on 11 de juny de 2008

Diu un vell dit que el més important no és el final sinó el camí. Encara que quan viatgem la nostra ment està posada en el nostre destí final i, malgrat que l’inventor de la frase no es referia precisament als viatges, la realitat és que els desplaçaments en ocasions es poden convertir en una part més de l’aventura de viatjar. Per això és tan important no haver de preocupar-nos d’aspectes tècnics com l’estat de la carretera, el temps o l’itinerari.

Vía Michelín és una de les moltes empreses que treballa per a fer més tranquil el camí fins al nostre lloc de vacances. Ofereix un complet servei de visualització i localització cartogràfica. A través dels seus mapes podem calcular itineraris per carretera o en ciutat d’una manera molt precisa.

És molt difícil que el teu destí no sigui a la Vía Michelín ja que compta amb 42 països europeus i més de set milions de kilòmetres de carreteres i carrers que podem visualitzar al detall. Ofereix molts serveis extra com l’estat del temps, de les carreteres o del trànsit i permet localitzar tots aquells punts d’interès que existeixen en el nostre camí.

Aquesta guia està creant un nou concepte de navegació per GPS ja que ofereix als usuaris dispositius de nevegació que porten incorporada la Vía Michelín. D’aquesta manera es crea una forma de turisme molt més fàcil, podent fins i tot explotar les adreces d’interès i trobar-les a la web. D’aquesta manera, amb una sola ullada al nostre GPS tindrem ateses les necessitats en quant a turisme i oci es refereixen. Segur que d’aquesta manera no se t’escapa ni un detall del lloc que visitis. Inverteix en comoditat i veuràs com els seus viatges es simplifiquen.

Comment | Trackbacks Closed.

4 Comments en “Via Michelín: on vols anar?”

1

Home, està molt bé això del via michelin, però és una pena que no estigui en català.

2

temps al temps, actualment cada cop són més els programes, pàgines, recursos, serveis que tenim en català.

3

I del meu poble en diu Villanueva y la geltrú, que no ho sentia des de temps de “Francu”.
Y a vegades et fa donar toms impossibles, com per anar de vilanova cap a França et fa entrar cap als tunels de VALLVIDRERA!!!

4

Certament encara hi ha molt a fer perquè sigui més correcte, en tot cas com a referència pot servir, encara que en moltes ocasions pot ser més útil anar al Google Maps o portar un bon GPS al cotxe.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio