Ciutats, Consells per a viatjar, Guies per a viatjar

48 hores a Londres

Una proposta per a visitar la ciutat amb només dos dies
By , on 30 de març de 2009
el comercial Carnaby Street

El comercial Carnaby Street

Amb el pas del temps, agafar un avió i anar a passar un cap de setmana en alguna de les ciutats europees s’ha convertit, no en rutina, però si que en un fet molt més freqüent i habitual que en èpoques anteriors. És per això que sent conscients de les noves formes de viatjar, presentem una proposta per a veure amb 48 hores una de les ciutats de referència de la vella Europa. Volem doncs cap a Londres per passar un cap de setmana on de ben segur que el que ens faltaran seran hores!

La visita a una gran ciutat, requereix d’una mínima preparació i organització per després no haver de perdre el temps decidint els llocs i les rutes turístiques que es volen dur a terme. Així doncs, dividim els dos dies dels que disposem. El primer el dedicarem a veure les grans obres arquitectòniques, els llocs més emblemàtics i allò imprescindible que s’ha de veure quan un viatja a Londres. Mentre que el segon dia ens endinsarem en el Londres més alternatiu.

Comencem el dia ben d’hora, doncs són moltes les coses i molts també els llocs que haurem de visitar en el nostre primer dia, i ho fem anant amb metro fins a l’estació de Westminster. Aquí serà on donarem sortida al nostre itinerari dirigint-nos primerament a l’abadia de Westminter, emblemàtica per ser tradicionalment seu de les celebracions de coronació i funeral dels membres de la casa reial britànica. Just al costat i fregant les aigües del Thames trobem l’espectacular i lluent Big Ben donant alçada i marcant fidelment les hores al parlament britànic que es troba enganxat a l’alta torre. El conjunt és realment d’una riquesa històrica i arquitectònica brutal i els aires que s’hi respiren transporten a l’espectador i viatger a èpoques de cavallers, de nobles i cardenals tots discorrent per entre els edificis i carrers del Londres més aristocràtic.


Sortint una mica de tot aquest ambient que ostenta en gran mesura la riquesa tradicional que sempre ha tingut el Regne Unit, ens dirigim a creuar el Thames pel Lambeth Bridge i dirigir-nos riu avall en una tranquil•la passejada per continuar observant el palau de Westminster i el Big Ben mentre ens dirigim cap el London Eye ( una nòria gegant ) camí al Tower Brigde i el conjunt històric del London Tower.

Arribats en aquest punt, deixem l’encant del riu Thames i trobant la millor combinació de transport públic possible, ens arribarem fins al rovell de l’ou de la ciutat per acabar de passar la tarda i el primer dia a la ciutat. Popera parada, Trafalgar Square, una enorme plaça que fou construïda com a símbol de la victòria naval entre els britànics per una banda i els espanyols i francesos per l’altre en temps de Napoleó.

A partir d’aquest punt tot el que ens queda és discórrer pels carrers del famós Soho, Chinatown, Carnaby Street, Picadilly Circus… i viure l’ambient londinenc de pubs i cervesa. Tot un estímul per als sentits que segur que et portarà de tornada a l’hotel o alberg ben cansat i amb ganes de recuperar forces pel dia següent que estarà també ple de racons i sorpreses.


Comment | Trackbacks Closed.

2 Comments en “48 hores a Londres”

1

El mes de maig vaig un cap de setmana a Londres. Seguiré aquestes indicacions.

2

Les nostres indicacions sobre Londres estan basades en l’experiència real de l’autor, amb la qual cosa pots estar ben segura que són adients. A més, sempre comptes amb guies interessants com la Trotamundos que et poden ajudar en el teu itinerari.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio