Ciutats

Amsterdam, ple d’hotels senyorials

La ciutat és mundialment coneguda pels seus edificis dels segles XVI i SVII, alguns d’ells són avui hotels
By , on 27 de agost de 2010

Grand Hotel Amrâth

I aquesta és la terrible veritat, l’estiu arriba a la fi. Finals d’Agost i molts acabem les vacances, hem de tornar a la feina i a les tasques diàries. Alguns tornen a les oficines, altres a les aules, una gran parts als dos; el que és segur però, és que tots tornem a la realitat.

Llevar-se d’hora cada matí, portar als nens a l’escola, tornar a veure al cap de torn i dormir d’hora. Però no tot ha de ser dolent! També s’ha de reconèixer que amb la tardor arribarà la fresqueta, el que ens alliberarà d’aquesta calor que fa que només estiguem bé a la platja o sota l’aire condicionat. A més, no només l’estiu és època de viatges i és que a partir del setembre podem començar a plantejar-nos sortides a ciutats que a l’estiu serien impensables, sobretot per la calor.

Entre juny i juliol pràcticament tots els viatges que se’ns ocorren tenen a veure amb la platja o la piscina, a partir d’ara però, podem ampliar el ventall i incloure en els nostres plans ciutats com Amsterdam. Aquesta ciutat és principalment coneguda pels seus canals i ponts, molts d’ells dels segles XVI i XVII. I és que passejar per Amsterdam és fer-ho entre edificis d’èpoques passades; ja que podem trobar construccions barroques i renaixentistes que transformen la ciutat en un símbol del romanticisme.

Precisament alguns d’aquests edificis han estat remodelats i transformats en petits o grans hotels amb molt d’encant.
Un d’ells el l’hotel de luxe Misc EatDrinkSleep, un amagatall en el centre de la ciutat que t’enamorarà. L’hotel només té sis habitacions, cada una d’elles decorades de forma diferents, aspecte que omple d’originalitat l’allotjament.

Si en lloc d’un hotel petitet t’agraden més els hotels grandiosos i esplendorosos, el Grand Hotel Amrâth és la teva elecció idònia. Situat també en el centre de la ciutat, l’hotel està integrat dins l’antic edifici de la companyia naviliera holandesa, Scheepvaarthius, que et donarà unes vistes meravelloses als canals.

Per últim, un altre tipus d’hotel, el Aalders. Situat al centre és un hotel portat des de fa tres generacions per la família Aalders. Aquest aspecte segur que aporta a l’hotel l’encant familiar i senyorial d’una família que des del 1955 es dedica per complet a aquest íntim i tranquil hotel d’Amsterdam. Ja ho veus, tres hotels, tots ells fantàstics però molt diferents uns dels altres. Tres estils per tres gustos. Elegeix el teu!

Foto: amrathamsterdam.com

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Amsterdam, ple d’hotels senyorials”

1

Jo vaig estar 3 dies la Setmana Santa pasada al Hotel Amrath, el de la foto. Vaig poder aprofitar una bona oferta, pero que si no es molt card… Es impresionant, preciós per fora i per dintre, el personal es molt atent. Va ser la meva primera experiència en un 5*, i sempre que pugui la repetiré. I de Amsterdam, qué es pot dir… una de les capitals més curioses i fotogèniques de Europa.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio