Ciutats, Guies per a viatjar, Illes i costa

Auckland, la ciutat de les veles

By , on 19 de octubre de 2007

Auckland

Nova Zelanda conta en la seva regió amb un atractiu i enorme lloc molt cosmopolita: Auckland, coneguda arreu del món com la ciutat dels velers per les seves perfectes condicions per al desenvolupament d’esports aquàtics i de vela.

Però a més del turisme esportiu i d’aventura, Auckland ofereix nombroses opcions vinculades a l’art i a l’entreteniment. L’Auckland Museum, on s’exhibeixen nombrosos objectes de la cultura maorí, l’altíssima Sky Tower, el parc de diversions Rainbow’s End, el Museu Marítim Nacional de Nova Zelanda i l’Auckland Art Gallery són alguns dels llocs interessants per a recórrer.

Per a passejos que mostrin paisatges extraordinaris, la ciutat posseeix diversos racons que sorprendran als visitants de totes parts del món. Un d’ells és Rangitoto Island, una illa-volcà situada en la Badia d’Auckland que es pot recórrer caminant. La Waiheke és una altra magnífica illa que ofereix boniques platges i una gran varietat d’opcions per a passar un dia de picnic.

Com ja hem comentat, Auckland representa la destinació perfecta per als esportistes. En les platges de Piha, Karekare i Bethell’s Beach, per exemple, els joves podran gaudir del surf, mentre que en la platja de Pakiri tot el grup familiar podrà sortir de passeig per la zona muntat a cavall.

Seria impossible detallar les infinites opcions que els viatgers trobaran en Auckland, així que els recomanem que la seva estada sigui de diversos dies: centenars de restaurants i cafès, casinos, parcs, illes, passejos en diversos mitjans de transport, museus, excursions i nombroses botigues són part de la gran infraestructura turística amb la qual la ciutat situada a Nova Zelanda pretén sorprendre als seus visitants.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Auckland, la ciutat de les veles”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio