Ciutats, Escapa't!, Hotels temàtics

Casa Camper, el luxe de la simplicitat

By , on 13 de setembre de 2007

Casa CamperEl prestigi d’un hotel es guanya pel bon servei, però també per la originalitat de les instal·lacions. Per això, Casa Camper és considerat un bon lloc on allotjar-se durant l’estada a Barcelona. Situat al carrer Elisabets, al cor del Raval, entre Las Ramblas i la plaça on està el MACBA, l’hotel atreu la mirada de locals i turistes.

Només entrar, trobem una sèrie de bicicletes penjades del sostre. Els clients de l’hotel tenen via lliure per demanar-les i utilitzar-les per desplaçar-se per la ciutat. L’estil de l’hotel es basa en una premisa, la simplicitat, perquè segons asseguren, “l’autèntic luxe resideix en la simplicitat”.

Casa Camper jardíEl cert és que una nit a l’hotel té un preu bastant elevat. Una Camper Single costa en aquesta època de l’any uns 225 euros i si es la Camper Doble el preu ascendeix als 245 euros (tots dos preus sense IVA inclós).

Un dels serveis més curiosos, temptadors i apetitosos de Casa Camper és la seva sala Tentempié, un self-service obert les 24 hores del dia on el client pot menjar els snacks que vulgui sense preocupar-se pels diners. El preu de l’habitació inclou aquest extra.

L’hotel té altres curiositats, com un jardí vertical amb 117 plantes. L’objectiu d’aquest punt verd és afegir un plus de relaxació a l’espai. També hi ha una terrassa amb molt bones vistes dels voltants, per a descansar de la caminata del dia o simplement disfrutar de la tranquilitat.

Casa Camper obrirà una nova seu a Berlí.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Casa Camper, el luxe de la simplicitat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio