Ciutats, Guies per a viatjar

Diversitat en el districte vermell d’Amsterdam

By , on 18 de gener de 2007

AmsterdamEl districte vermell o també anomenat Barri Vermell d’Amsterdam és un dels més coneguts i sorprenents que existeixen a tot el món. És d’obligada visita per a tots aquells que van a la ciutat, ja que arreplega modernitat, tradició i una important obra arquitectònica.

És el barri central d’Amsterdam i és famós per la seva història, la seva arquitectura, la seva vida cultural i per ser una de les zones més liberalitzades del món en quan a l’actitud envers la prostitució, les drogues i la diversitat sexual.


Pot ser un dels pocs llocs on la prostitució es pot exercir d’una forma totalment regulada i legal. Així, cada prostituta està oblidaga per llei a tenir contractada una seguretat social privada, a pagar tributs a l’estat, a fer declaracions d’hisenda i d’altres processos legals.

Amsterdam_En aquest barri és molt curiós veure els prostíbuls, autèntics aparadors oberts a qualsevol hora tan del dia com de la nit, tot i que la màxima afluència de públic té lloc a les nits dels caps de setmana.

Però el districte vermell és molt més: també hi podem trobar un gran nombre de restaurants, hotels i bars de moda, amb una vida lúdica nocturna molt popular. Són atractius els seus carrers estrests i els antics edificis, catalogats com els més bells d’Amsterdam.

Al voltant del districte vermell i en altres parts de la ciutat, els coffe shops venen petites quantitats de marihuana, en general de molt alta qualitat. En teoria no és completament legal, però es tolera sempre i quan siguin quantitats petites i comprador i venedor siguin majors d’edat.

Més informació sobre Amsterdam

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Diversitat en el districte vermell d’Amsterdam”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio