Ciutats

El Parc d’Atraccions de Madrid aposta pels nens en la seva temporada d’estiu

Espectacles i atraccions per a tota la família
By , on 17 de juliol de 2015

El Parc d’Atraccions de Madrid inicia la seva temporada estival amb una gran quantitat d’espectacles i atraccions per al gaudi de tots aquells que s’apropin a les instal•lacions, segons han informat els responsables del parc. Aquesta estiu, els més petits de la casa podran gaudir d’un par especialment pensat per al seu divertiment, mentre que els més grans podran posar a prova els seus nervis amb la setmana especial de terror.

Els més petits tindran la seva pròpia oferta d’espectacles infantils al llarg d’aquesta temporada d’estiu al Parc d’Atraccions de Madrid. Entre aquets, destaca el musical infantil ‘En el bosc’, que donarà l’oportunitat de veure junts a personatges de contes com Caputxeta, Ventafocs, Rapunzel i molts més. A més, el territori Nickelodeon Land comptarà amb la presència de grans coneguts pels nens com Bob Esponja, Patricio i Dora l’Exploradora.

Els nens i nenes també podran gaudir de Juan ‘D’ i Beatriz, un duo musical infantil que interpreta, balla i canta sempre en directe històries divertides i educatives. En aquesta ocasió compartiran les seves aventures amb uns personatges televisius ben coneguts pels petits de a casa: els Lunnis. D’aquesta forma, els responsables del Parc d’Atraccions de Madrid esperen atreure les visites de les famílies amb nens.

No obstant això, tampoc es deixarà de banda al públic jove i adult. Els més grans podran gaudir de l’espectacle ‘The magic racing xou’; on els mags Aisman i Murphy, procedents de la televisió, oferiran un xou de màgia en gran format a tota velocitat, carregat de desaparicions, aparicions i nombres mai vists. Tanmateix, el finalista del concurs televisiu ‘La Voz’ Jorge González omplirà d’energia l’avinguda principal del parc. I per als més nostàlgics destaca l’espectacle ‘ABBA, els millors moments’, fa un repàs pels més emblemàtics èxits d’aquest reeixit grup.

Halloween s’avança a l’estiu

Un dels principals atractius del Parc d’Atraccions de Madrid serà el festival ‘Horror Fest’, que des del 22 al 26 de juny avançarà l’esperit d’Halloween en ple estiu. El parc comptarà amb un total de quatre passatges del terror diferents, tematitzats segons l’estètica més esgarrifant, amb actors i efectes especials que acabaran de fer posar els pels de punta al més valent.

El visitant, amb l’entrada al parc, podrà gaudir de tres passatges de terror gratuïts: Necròpoli, on uns bruixots vudú han obert una porta al regne dels esperits; Els Horrors de Poe, per sentir el terror clàssic de la literatura d’horror; i Asylum, que ens transportarà a la sala principal de l’Hospital dels Morts. El quart passatge serà situat ‘The Walking Dead Expreience’.

En aquest túnel del terror, els visitants hauran d’unir-se a un grup de supervivents que busquen un lloc segur on viure després d’un apocalipsi zombi que ha assolat tot el món conegut. Aquesta aventura només es pot experimentar en l’última incorporació del Parc d’Atraccions, ‘The Walking Dead Experience’, l’únic passatge que existeix a Europa de la famosa sèrie de televisió.

Imatge: Roller Coaster Philosophy

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El Parc d’Atraccions de Madrid aposta pels nens en la seva temporada d’estiu”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio