Ciutats

Els principals parcs d’atraccions de Madrid llancen descomptes pel ‘Black Friday’

Les entrades tindran fins un 40% de descompte
By , on 29 de novembre de 2015

La popular jornada de rebaixes de l’últim divendres de novembre, conegut com ‘Black Friday’, arriba també als parcs d’atraccions madrilenys Parc Warner, Parc d’Atraccions, Zoo de Madrid i Faunia amb una promoció per gaudir del Nadal amb els més petits de la casa. Aquests espais oferiran descomptes de fins al 40% en la compra d’entrades a través de les seves pàgines web.

Les entrades per als parcs d’atraccions madrilenys Parc Warner, Parc d’Atraccions, Zoo de Madrid i Faunia;, que podran arribar a tindre un 40% de descompte, podran ser adquirides del 27 al 30 de novembre en motiu del ‘Black Friday’. Els tiquets podran ser utilitzats des del dia 1 de desembre de 2015 fins al 4 de gener de 2016, quedant fora d’aquesta promoció les entrades per als dies 5 i 6 de Desembre (celebració dels Reis Mags), la qual cosa abasta tota la temporada de Nadal.

Durant aquest període, els parcs d’oci oferiran als seus visitants una nova i renovada programació, amb nous espectacles i decoració nadalenca que podrà ser gaudida a més amb aquests descomptes especials. Una oportunitat per celebrar la màgia del Nadal amb els més petits de la casa, gaudir d’uns dies de vacances i d’atraccions en alguns dels parcs més populars de la regió de Madrid.

El director comercial de màrqueting d’Espanya en Parcs Reunits, Jaime Scott, va destacar que l’objectiu d’aquesta campanya de promoció de les entrades es oferir als visitants dels parcs d’atraccions madrilenys la possibilitat de visitar “qualsevol dels nostres parcs” durant el mes de Desembre i els primers dies de Gener, però tot això a uns preus “molt competitius”. Per realitzar aquesta promoció, Scott ha explicat que el “paraigua de comunicació del ‘Black Friday’” és estat la millor forma de fer-ne ressò.

L’objectiu d’aquesta campanya és oferir als visitants la possibilitat de gaudir de qualsevol dels nostres parcs fins al proper mes de gener a preus molt competitius i sota el paraigua de comunicació de ‘Black Friday’, en el qual participen cada vegada mes empreses.

D’aquesta forma, el conjunt de Parcs Reunits continua centrant els seus esforços en la compra ‘online’, no només amb l’actualització i renovació de les seves pàgines web, sinó també amb la seva aplicació mòbil que permet als usuaris poder tenir les seves entrades en el mòbil, sense necessitat d’imprimir-les. Una forma molt més còmode de comprar les teves entrades fins amb un 40% de descompte per gaudir la màgia del Nadal.

Imatge: Salva Pellicer Farreri

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els principals parcs d’atraccions de Madrid llancen descomptes pel ‘Black Friday’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio