Ciutats

Estalviar a la Feria d’Abril de Sevilla 2016? Sí, si esculls un apartament

Els apartaments són un 57% més barats
By , on 12 de abril de 2016

La Feria d’Abril de Sevilla és un esdeveniment que any rere any congrega visitants d’arreu d’Epanya i de l’estranger durant uns quants dies. Si estàs pensant viatjar fins a Sevilla del dimarts 12 al diumenge 19 d’abril però no saps on estalviar durant el teu viatge, aquí et donem la solució: allotjar-te en un apartament durant la Feria d’Abril de Sevillla és un 57% més barat que un hotel, segons un estudi de la plataforma Wimdu.

Els apartaments reservats des d’aquesta plataforma tenen un cost mitjà de 39 euros per nit, una quantitat molt inferior als preus mitjans dels hotels de la zona (91,45 euros per nit) durant la celebració de la Feria d’Abril sevillana. Segons ha destacat la companyia, les seves dades mostren que el preu mitjà del lloguer d’apartaments per vacances està al voltant dels 40 euros per persona i nit, un 57% més econòmic que reservar un hotel, el que equival a tindre 52,45 euros més a les butxaques per gastar en la gastronomia de Sevilla.

Aquesta diferència es manté tot i escollir hotels amb menor categoria, doncs el portal d’allotjaments ha explicat en el seu comunicat que “ni els hotels d’un i dos estrelles guanyen en estalvi als allotjaments d’economia col•laborativa, ja que el preu mitjà es manté en 62,80 euros per habitació i nit. Una diferència de costos que s’incrementa en els hotels de quatre estrelles, que arriben a cobrar 94,41 euros per habitació i nit durant la Fira.

Per la seva banda, les reserves des de Wimdu han augmentat un 13% durant la setmana del 12 al 17 d’abril, en comparació de les dates de la Fira d’Abril de l’any passat (del 21 al 26 d’abril de 2015). En l’actualitat, amb un nivell d’ocupació bastant alt, més del 53% dels apartaments disponibles en la plataforma online ja es troben reservats, sent Casc Antic, Triana i Encarnación les zones més sol•licitades per visitants de la Setmana Santa sevillana.

Per origen de les reserves, el 65% de les realitzades a través de la plataforma han estat a Espanya, i un cridaner 35% són reserves realitzades en altres països per conèixer Sevilla, la ciutat de les mil meravelles durant la Feria de Abril. Entre aquests, Holanda i Itàlia són les principals destinacions emissors, amb un 13% i un 10% del total de les reserves efectuades per turistes estrangers que volen passar uns quants dies de celebració a la Feria de Abril de Sevilla.

Imatge: Nick Kenrick.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Estalviar a la Feria d’Abril de Sevilla 2016? Sí, si esculls un apartament”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio