Ciutats, Escapa't!

Eurovisió ens va portar a Oslo

Qualsevol excusa és bona per a conèixer món
By , on 3 de juny de 2010

Anima't i viatja a Oslo

Fa uns dies s’ha celebrat a el Festival d’Eurovisió, un clàssic d’aquestes dates. Aquest any la cita era a Oslo i moltes persones, sobre tot fans incondicionals del Festival s’ha dirigit cap a Noruega per acompanyar als seus candidats i de pas conèixer una mica millor el país.

Sé que sembla una proposta una mica estranya, però com que sembla que de vegades necessitem excuses per a viatjar, pensant en temes he acabat decidint fer un post sobre Eurovisió i els diferents llocs que podem veure gràcies al Festival.

Sense anar més lluny aquest any els incondicionals del Festival han pogut gaudir de Noruega, en concret d’Oslo i segurament molts d’ells han aprofitat per a fer una mica de turisme. És probable que hagin visitat el Museu del Cinema on hauran vist l’evolució tecnològica del cine i la història del cinema noruec. En aquest museu es poden contractar diferents guies que ens portaran a l’arxiu de pel·lícules i ens mostraran part dels nous curtmetratges noruecs. D’altra banda a Oslo també podem visitar les ruïnes del convent de Hovedoya. Són una de les poques restes medievals que encara es conserven a Oslo. Les ruïnes estan situades en un paisatge natural de gran bellesa. Val a dir que l’any 1532 el convent fou espoliat i cremat i que les sever restes no van ser excavades fins als anys 1845-1847.

Si viatgeu amb canalla, a part de portar a la maleta quilos de paciència, també podeu visitar el Museu Internacional de l’Art Infantil (Det Internasjonale Barnekinstmuseet). El museu representa l’art dels més petits de casa amb obres de més de 180 països. A més, per tal de que els més petits no es passin el dia mirant quadres hi ha activitats destinades per ells com tallers d’art i música. Tot esta pensat, així els adults podem gaudir d’una visita que segur ens sorprendrà.

Altres activitats que poden fer-se a Oslo, a part de donar suport al nostre candidat, és conèixer la gastronomia i gaudir dels paratges d’ensomni que té el país. Probablement us quedeu meravellats amb tanta bellesa.

De cara a l’any que ve el Festival d’Eurovisió es celebrarà a Alemanya, ja que la guanyadora d’aquest any representava a aquest país. Segurament un altre cop fans incondicionals es desplaçaran fins allà per donar suport al seu candidat, però aprofitaran per fer turisme. Tot i que no és una de les maneres més habituals de conèixer món, també és vàlida. Us animeu de cara a l’any que ve? Jo ja m’ho estic pensant…

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Eurovisió ens va portar a Oslo”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio