Ciutats, Consells per a viatjar, Països

Grant Park: un paradís enmig de Chicago

By , on 9 de juny de 2008

La majoria d’europeus relacionem a Chicago amb el cinema, amb aquells temps dels tiroteigs pels carrers, dels gàngsters, d’Al Capone. Ara Chicago compta amb tranquilitat i respecte, ia xió ho volen fer veure aquells que promocionen la ciutat. Encara així, viuen d’aquell passat, de les moltes rutes i hotels que encara avui s’ofereixen i als quals sarcàsticament els posen el nom de ‘Tour dels gàngsters’.

Grant Park és el cor verd de la ciutat. Chicago respira pau en els seus immensos verds, en les tranquiles aigües del llac Michigan, en els senders que recorren la ribera del llac i per la qual podem veure gent pasejant, fet esport… Resulta curiós seure en un dels seus vancs, mirar enrere i veure a la nostra esquena l’skyline de la ciutat. Una massa d’edificis tristos que semblen aixecar-se al cel tallant-lo. I quan tornes la mirada, allà hi ets, en un altre món diferent en el qual carrers més avall et veus obligat a recórrer diàriament.

Aquest parc começa a l’avinguda Michigan i termina al llac. A Montgomery Wark debem avui dia aquest soberbi parc, doncs va ser la seva lluita, al 1911, la que va aconseguir donar a Chicado una zona verd.

Està dividit en diversos parcs, amb formes i dibuixos diversos. Però tan grans en conjunt que ni amb un sol dia podrien visitar-se. Podràs perdre’t en ells adminant els seus paisatges i gaudint del bon ambient de la zona. Aquest lloc d’esplai s’ha fet a més famós perquè en ell es celebra l‘únic Festival de Música gratuït dels Estats Units. Música clàssica d’estiu per acompanyar aquells qui s’hi apropen.

El Millenium Park o la font de Buckinham són alguns dels llocs més coneguts del parc, un paratge on heu de fer una aturada obligada si mai visiteu la immensitat de Chicago.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Grant Park: un paradís enmig de Chicago”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio