Ciutats, Guies per a viatjar, Imatges del món, Museus

La ciutat de les arts i les ciències a València

By , on 17 de juny de 2007

València

En pocs anys, València ha viscut una important transformació urbana, impulsada per la creació de nous i moderns edificis. A això ha contribuït la construcció de la Ciutat de les Arts i les Ciències, un gran complexe lúdic i cultural que s’ha convertit en lloc de referència internacional i símbol de l’aposta pel turisme cultural i el dinamisme de València.

Aqueta impresionant obra arquitectònica, disenyada per l’arquitecte valencià Santiago Calatrava i Félix Candela, ofereix un recorregut didàctic a través dels prodigis de la ciència i la investigació, les últimes tecnologies i la natura, la música i l’art..

València, museuLa Ciutat de les Arts i les Ciències alberga l’Hemisféric, l’única sala d’Espanya on es projecten tres espectacles audiovisuals; l’ umbracle, un espectacular passeig i mirador enjardinat que conté a la seva part inferios un gran aparcament; el Museu de les ciències Príncipi Felipe, el gran museu del segle XXI per donar a conéixer de forma didàctica, interactiva i amena tot allò relacionat amb l’evolució de la vida, la ciència i la tecnologia; l’oceanogràfic, el major aquari d’Europa, amb capacitat per albergar a 45.000 éssers vius de 500 espècies diferents, i el Palau de les Arts Reina Sofía, un dels referents mundials per als més prestigiosos circuïts teatral, operístics i musicals.

La Ciutat de les Arts i les Ciéncies conta, a més, amb el suport de la Fundació Ciutat de les Arts i les Ciències que té com a objectius la divulgació, València3foment i desenvolupament de la ciència i la tecnologia, impulsar accions científiques, culturals i educatives. La Fundació ofereix a les empreses i institucions diversos camins de col·laboració optant entre les seves diferents categories de membres corporatius. De la mateixa manera, podran col·laborar amb la Ciutat de les Arts i les Ciències mitjançant el patrocini de les seves activitats, exposicions i instal·lacions a través de la Fundació.

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “La ciutat de les arts i les ciències a València”

1

Doncs aquesta ciutat de les ciències la vaig trobar molt pobre, em va decepcionar molt. Com a les teves fotos, és fantasmàgorica, sense gent. I no perquè no n’hi hagués, que si, sinó perquè els edificis no possibiliten que se’n vegi. He dit edificis? volia dir logotips, perdó, d’edificis no en tenen gaire…
(ei, però una visita interessant tot i així, eh?..)
Sí, estic demostrant el meu odi cap a en Calatrava, què passa? ;)

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio