Ciutats, Consells per a viatjar, Guies per a viatjar, Imatges del món

La Grand-Place de Brussel·les i la seva catifa de flors

By , on 24 de agost de 2007
Grand-Place De Brussel·les

La Grand-Place de Brussel·les és, sens dubte, una de les més belles de tota Europa. La trobem envoltada per edificis renacentistes, en els quals podem admirar elements flamencs, italians, i sobre tot, una impressionant quantitat d’elements decoratius d’una gran bellesa. L’Ajuntament, el fastuós Palau dels Ducs de Brabant, la Maison du Roi o la casa de Victor Hugo són edificis de gran valor arquitectònic. Però a tot això hem d’afegir edificis d’un interés molt particular, com el museu de la cervesa o el museu del còmic, que també es troben a la plaça.

Però si tenim pensat anar a visitar Brussel·les i la seva Grand-Place, el millor moment per fer-ho és, amb tota seguretat, quan sobre ella s’exten la seva magnífica catifa de flors. 110×68 metres és la mida de la plaça, i tot i així, es cobreix gairebé en la seva totalitat per un mantell multicolor i espectacular que deixa sense parla els turistes, per la seva lluentor, per la seva plasticitat, per la seva bellesa.

Cada dos anys es monta aquesta sinfonia de flors a la plaça per què tothom hi disfruti. La pròxima serà l’any vinent, el 2008, el més d’Agost, i, com a cada celebració, un altra vegada els horticultors de Gant, especialitzats en el cultiu de begònies, s’encarregaràn de la seva elaboració, donant-li, en cada participació, una forma i un dibuix diferent. Per què es mantinguin fresques durant els quatre dies que estàn exposades, les begònies es planten directament sobre el paviment, sense terra.

Per últim, una recomanació: per veure millor el disseny floral, i fer les millors fotos, s’ha de pujar al balcó de l’Ajuntament. S’han de fer moltes cues, per això és recomanable anar d’hora. Acostuma obrir a les 9.30 h del matí i el preu de l’entrada és de 3 euros.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La Grand-Place de Brussel·les i la seva catifa de flors”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio