Ciutats, Consells per a viatjar

Les mil i una possibilitats ofertes a Salou

Hotels, càmpings, sol i tots els ingredients per al turisme
By , on 8 de juny de 2009
Platja de Salou

Platja de Salou

Salou s’ha consagrat, des dels anys seixanta, com un dels destins mediterranis més triats per a molts turistes nacionals i internacionals. El bon clima, la platja, i el menjar i beure són els principals atraients per a tots els seus visitants.

Davant la gran quantitat de turistes que rep cada any, Salou ofereix mil i una possibilitats a nivell d’allotjaments, platges, i altres centres d’oci i serveis. Aquesta ciutat mediterrània consta de 154 mil places d’allotjament repartides en; 49 hotels 14 d’ells de quatre estrelles, 9 aparthotels, i 3 càmpings. A més, la oferta millora amb el pas dels anys i els hotels a Salou disposen de les millors comoditats per als turistes.

El sol és un dels principals atractius de la Costa Daurada, els banyistes poden trobar nou platges i cales a Salou. Una de les més conegudes i visitades és la platja de Llevant de 1.260m de longitud. I la cala Cranc és una petita cala natural a on hi ha menys ocupació de turistes que en altres platges.


Salou però també ofereix altres centres d’interès com la bellesa de la Penya Tallada, una formació rocosa que s’endinsa al mar creant un mur natural. També és un preciós paratge natural la Punta del Cavall en el Cap de Salou. I les fonts ornamentals de colors situades a la platja de Llevant.

Les fonts de la platja de Llevant

Les fonts de la platja de Llevant

A més a més, Salou se situa en un perfecte punt estratègic geogràfic. L’aeroport de Reus, amb connexions internacionals, es troba a 10 km del paradís de la Costa Daurada. Ben aviat, l’AVE que de moment para a Camp de Tarragona arribarà fins aquest mateix aeroport. A prop de Salou també trobem altres ciutats d’interès cultural com Tarragona a 15km, i Reus a 8km. Barcelona es troba una mica més lluny, a 100km, però s’hi pot arribar fàcilment amb autobús o tren.

El famós Dragon Khan

El famós Dragon Khan

Cal esmentar dues de les atraccions més importants d’aquesta part de la costa catalana. Per una banda, l’Aquapolis, un parc aquàtic amb un munt d’atraccions d’aigua, un dofinari amb exhibicions de dofins i lleons marins, i altres activitats d’oci per a totes les edats a preus assequibles.

I per l’altra banda, no ens podem deixar, una de les millors ofertes no només de Salou si no a nivell europeu, Port Aventura . En diferents espais temàtics: la Xina Imperial, el Far West, la Polinèsia, el món asteca, i la Mediterrània, s’hi pot trobar atraccions, espectacles, restaurants i tendes tots ambientats segons la temàtica cultural.

Port Aventura a més ofereix un altre parc aquàtic aquest però també és temàtic, el Caribe Aquatic Park. I per a tots aquells turistes que no es volen quedar a Salou ciutat, hi poden trobar una bona oferta hotelera, i amb molts avantatges.

Imatge: Amir K. a Flickr

Imatge: Fonts de la platja de Llevant de Anna Sera a Flickr

Imatge: El famós Dragon Khan de Gnislew a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les mil i una possibilitats ofertes a Salou”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio