Ciutats

Londres en temps de crisi

N'hi ha diferents opcions per aconseguir allotjaments econòmics a la capital d'Anglaterra
By , on 31 de maig de 2011

No t’has de desesperar. Tot i que no sigui fàcil és possible trobar hotels a Londres que no siguin cars. La millor opció és aprofitar que n’hi ha és marxar del centre londinenc o les zones més turístiques. No t’has de amoïnar, ja que la ciutat londinenca té una de les millors xarxes de transport públic del món i et permetrà estar aviat des de el teu hotel als principals llocs d’interès, que són molts, de Londres.

Tower Bridge es uno de los lugares emblemáticos de Londres

Però si mirem amb una mica més de cura, es por trobar els famosos bed and breakfast que arreu del món estan ja regnant pels turistes joves i els que no tenen gaire pressupost pel allotjament. Un altre opció, per als més joves, o no tan joves, són els albergues. Una opció que renunciant a la privacitat i algunes comoditats pròpies dels allotjaments més tradicionals. És, en aquest cas, una bona opció per les butxaques més primes.

Sincerament, per mi els allotjaments són secundaris, ja que quan vaig de vacances el que faig es aprofitar completament els dies de viatge de sol a sol. Sí, m’aixeco molt aviat i no torno a la habitació fins ben avançada la nit o fins i tot la matinada. Tot i que reconec que molts dels que m’han acompanyat volien un ritme més baix. Per això us recomano que també s’ha de tenir en compte amb qui viatgeu i que es parli abans de fer el viatge quin serà el ritme, i d’aquesta manera us podreu evitar més d’una sorpresa desagradable.

Seguint aquesta recerca de un viatge a Londres d’allò més econòmic, no podríem deixar escapar la London Pass. Es tracta d’una d’aquestes targetes turístiques que tenen les grans ciutats d’interès cultural i social. Durant uns dies determinats podràs accedir a un gran nombre de llocs culturals, museus i monuments més importants de la ciutat londinenca. Per altra banda, una de les grans avantatges que ofereix aquesta London Pass és estalviar-se les molestes cues per entrar als punts d’interès. Només s’hauria de mostrar la targeta, que sembla una targeta de crèdit amb xip electrònic, i els empleats d’aquestes atraccions turístiques ens assenyalaran on està la màquina on haurem de fer passar la targeta i poder accedir directament i sense cues.  La clau per saber si surt a compte comprar-la o no consisteix en saber si vols visitar museus i monuments o no. Si la resposta es positiva, no tinguis dubtes que sortirà rentable.

Fotografia: Trodel

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Londres en temps de crisi”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio