Ciutats, Illes i costa

Marbella al punt de mira

Turísticament parlant és una gran opció
By , on 23 de juny de 2010

Platja a Marbella

Els anys daurats de Marbella sembla que han passat a millor vida. Als anys 90 la nit de Marbella aconseguia acaparar a la “gente guapa” de tot el nostre país. En aquells temps la ciutat era un punt de referència on s’ajuntava el glamour, molts diners i gent amb molt poder. Per desgràcia, l’arribada de cert personatge a l’alcaldia va convertir la ciutat en un punt de trobada pels melancòlics i els anys han fet que la corrupció i les intrigues amoroses de certs personatges del paper couché tinguin més importància que la pròpia ciutat.

Tot i així, la ciutat i la gent de Marbella de tota la vida no en tenen la culpa. I tot i que la ciutat ja no tingui la reputació de fa uns anys, encara és una gran opció per a passar-hi les vacances. Probablement una de les coses que fan que Marbella sigui el que és, és la gent autòctona. L’alegria, la manera de fer i de pensar, fan que fan que passar uns dies a un hotel Marbella sigui una autèntica meravella (i que consti que el joc de paraules no l’he fet conscientment).

Així doncs, us animo a que us desplaceu cap al sud d’Espanya i gaudiu d’uns dies de pau i tranquil·litat. Si el que us interessa és una mica de festa, us puc assegurar que a Marbella la trobareu. Són molt coneguts els locals nocturns on acostumen a posar música electrònica. Una especie d’Eivissa andalusa. Marbella, doncs uneix el mar i la serra, la tradició i la modernitat per tal d’oferir als seus visitants un ampli ventall d’opcions a triar.

Considero que una de les millors visites a fer a Marbella és el seu casc antic. Aquest conserva el vestigis de civilitzacions anteriors com per exemple, les marques de l’establiment i l’evolució musulmana a la zona. Mostres arquitectòniques que fan que Marbella es consideri una de les ciutats andaluses més belles.

Si encara no heu reservat un lloc on passar les vacances us proposo que penseu en Marbella. La seva temperatura, pot ser massa alta a l’agost, és ideal per bronzejar la nostra pell, això sí, preneu el sol amb precaució. Les activitats que poden fer-se a la vora del mar són inacabables i, tot i que els anys daurats de Marbella sembla que han passat, el que és segur és que us trobareu amb molts famosos. Només cal que tingueu una càmera de fotos a la vora i capteu la instantània.

Font: Marbellaexclusive i Marbella.es

Foto: Cimoi a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Marbella al punt de mira”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio