Ciutats

Milà es col·lapsa per la final de la Champions League

Només hi ha un 6% d’habitacions lliures
By , on 23 de maig de 2016

mila

La ciutat italiana de Milà ja es troba el 94% d’ocupació hotelera gràcies a ser la seu de la final de futbol de la Champions League, que se celebrarà el proper dia 28 de maig. Segons una anàlisi elaborada pel cercador d’hotels trivago.es, acollir la final futbolística ha elevat el nivell d’ocupació dels hotels de la ciutat i ha incrementat el preu mitjà en els 479 euros per a aquesta nit.

L’anàlisi mostra que només 6% dels hotels oberts de Milà ofereix habitacions lliures a través d’Internet; fins i tot, per a la nit del 27 la disponibilitat d’habitacions lliures a la ciutat és del 13% encara que ja per al dia 29 augmenta al 31%. Es tracta de la disponibilitat de reserva d’una habitació a través de la pàgina web dels hotels, doncs els aficionats que encara no tinguin una habitació podrien trobar-ne de lliures contactant per altres vies.

Tanmateix, el preu mitjà dels hotels de Milà per a la nit de la trobada ha augmentat un 268% en comparació del preu mitjà del mes, que ja de per si tendeix a encarir-se. Així mentre el cost mitjà dels hotels de Milà al maig és de 130 euros, pernoctar el dissabte 28 de maig a la ciutat italiana s’apropa als 480 euros. També els preus s’eleven el dia anterior i posterior a la data assenyalada. Així, el preu mitjà per al divendres 27 és de 375 euros i el diumenge 29 descendeix als 161 euros.

Paral•lelament, trivago ha analitzat la variació de preus en relació a la distància a l’estadi de futbol i s’observa una clara diferència: el preu mitjà hoteler descendeix a major distància del punt d’interès. Fora de la ciutat de Milà tant el preu mitjà com la disponibilitat mantenen la mateixa tònica: a la regió i ciutats properes, el preu mitjà del dissabte ha augmentat en comparació del preu mitjà del mes encara que de forma menys pronunciada.

Els preus encara són molt més competitius si es busca un allotjament a una localitat propera a Milà. Segons l’anàlisi del cercador d’hotels, ciutats com Brescia (89 euros), Bergam (109 euros) o Varese (135 euros) s’alcen entre les opcions més econòmiques per allotjar-se la nit del partit si encara no s’ha trobat una habitació a Milà o es vol aconseguir un important estalvi, sempre i quant, a canvi de moure’s amb transport públic o privat abans i després del partit.

Imatge: IgorSaveliev

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Milà es col·lapsa per la final de la Champions League”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio