Ciutats, Guies per a viatjar, Illes i costa

Mundaka, cuna del surf i el turisme

By , on 30 de novembre de 2006

Mundaka

El País Basc conserva un dels seus racons més preuats a la petita localitat de Mundaka (Biscaia). La població costanera és mundialment coneguda per contar amb una de les millors zones d’oleatje per a sufirtes, concretament la batejada com ‘la izquierda‘, per la seva ubicació a la platja.

Emmarcat en la preciosa Reserva de Urdaibai basca, limitant amb la població de Bermeo, Mundaka conta amb dos magnífics miradors des d’on es poden observar els arenals i la desembocadura del riu en el propi Mundaka.

A més, Mundaka conta amb un port pesquer al voltant del qual s’obre tot el poble, amb llocs destacats com la seva actual biblioteca, l’antic hospital dels peregrins del Camino de Santiago, o l’Ermita de Santa Catalina, del segle XIX.

Si té l’oportunitat de visitar la localitat en els mesos de tardor i hivern podrà veure la gran multitud que mou el surf en la zona. No en va, és una de les seus habituals de Billabong-Pro, proba puntuable per al campionat del món. Pot considerar-se, aleshores, com una de les poblacions més internacionals d’Espanya, ja que cada any la visiten persones de procedéncies ben dispars i llunanyes.

Més informació del País Basc

Principals atractius de la Reserva Urdaibai

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Mundaka, cuna del surf i el turisme”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio