Ciutats, Països

Mundial de Bàsquet a Turquia: Coneix-la!

Aprofita l’excusa i gaudeix del millor esport i la cultura més interessant.
By , on 16 de agost de 2010

Istanbul, meravella mediterrània

Qualsevol excusa és bona per viatjar i si en plena època de vacances es juga un campionat mundial de bàsquet a Turquia, el motiu és més que suficient. Si a més, la selecció espanyola és una ferma candidata a renovar el títol aconseguit al Japó fa quatre anys l’excusa ja no és excusa sinó una obligació.

Del 28 d’agost al 12 d’octubre tens una cita amb l’esport mundial, aprofita-ho i coneix la seva seu, Turquia, a més d’animar a la selecció fins a la final. I és que a més, els partits no es disputaran només a una ciutat, sinó que seran quatre les urbs escollides per acollir els encontres.

Entre el 28 d’agost i el tres de setembre es disputaran les rondes preliminars, que enfrontaran a 24 equips dividits en quatre grups. Cada un d’ells jugarà a una ciutat diferent: Kayseri, Estambul, Ankara i Izmir, essent l’ultima la que acollirà a la selecció espanyola. A Izmir, també anomenada Esmirna “la perla de l’Egeu”, veuràs enfrontar-se a Espanya contra França (28/08), Nova Zelanda (29/08), Lituània (31/08), Líban (01/09) i Canadà (02/09). El que et permetrà visitar la resta del temps la ciutat amb el segon port més gran de Turquia, per darrera d’Istanbul. La ciutat és considerada la més occidentalitzada del país.

Un cop passada la ronda prèvia, que segur que Espanya passarà, es disputaran tots els partits a Istambul, així que del tres de setembre al 12 podràs buscar-te un hotel a la ciutat més poblada de Turquia, tot i no ser la capital, i passejar pels seus carrers entre partit i partit.

Del quatre al set de setembre és jugaran els vuitens de final; el vuit i nou del mateix mes la ronda de quarts, l’onze de setembre les dues semifinals i el 12 la gran final, que esperem porti a la selecció a alçar-se un altre cop amb el títol de campiona del món.
A les estones lliures podràs gaudir d’Istanbul en tot el seu esplendor i comprovar que és una de les ciutats més grans de tot Europa; l’única que es situa entre dos continents (Europa i Àsia). Les zones històriques de la ciutat són des del 1985 Patrimoni de la Humanitat, certificat que les converteix en un gran atractiu turístic. No podeu deixar de visitar el Gran Basar d’Istanbul, un dels més grans del món amb uns 60 carrers i més de 4000 tendes. L’Església de la Divina Saviesa i el Palau de Tokapki són emplaçaments inoblidables. Així que ja ho sabeu, utilitzeu l’excusa i descobriu Turquia, a veure que us sembla!

Foto: Fiammeta a Arteyfotografia

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Mundial de Bàsquet a Turquia: Coneix-la!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio