Ciutats

Munich, molt més que l’Oktoberfest

La ciutat té un ampli ventall de museus, teatres i jardins
By , on 31 de octubre de 2011

És la capital de l’estat federat de Baviera i la tercera ciutat més gran d’Alemanya després de Berlín i Hamburg; Munich està situada als peus dels Alps i té molt més que oferir que l’Oktoberfest. T’animes a descobrir-la? Segur que t’encantarà!

Si visites Munich, no pots perdre't la Marienplatz!

La cultura, sobretot arquitectònica, té un pes molt important a Munich i és que podem trobar des d’edificis moderns fets per famosos arquitectes fins a esglésies gòtiques i barroques amb una llarga història sobre els seus sostres. Algunes d’elles tan boniques com l’església de San Pere. Entre els museus de visita obligada durant el nostre viatge trobem la Alte Pinakothek, el Neue Pinakothek, la Pinakothek der Moderne i el Lenbachhaus. El Deutsches Museum, dedicat a la ciència i la tecnologia és també un lloc molt recomanable i amb més d’un milió de visitants a l’any, un dels museus més visitats d’Europa. Els teatres també tenen una presència destacable a la ciutat, dos exemples són el Teatre Cuvilliés i el Teatre Nacional de Munich, en aquest últim hi podem veure l’Òpera Estatal de Baviera.

Si t’agrada passejar, el Jardí Anglès és la teva zona. Situat al nord-est de Munich té una superfície de més de quatre quilòmetres quadrats i és un dels parcs urbans més grans del món, més gran fins i tot que Hyde Park i Central Park, tot i que no tan famós. A més, la ciutat alemanya és un important centre econòmic i mostra d’això és que dues empreses mundials com són BMW i Siemens tenen allà la seva seu principal. El perquè el trobem en les ajudes que el govern local atorga a les empreses, una bona forma de fomentar el desenvolupament de la industria de l’alta tecnologia i els projectes d’investigació.

Pel que fa a la gastronomia, la alemanya no necessita presentació, les salsitxes blanques (Bratwurst) són originaries de Munich i es mengem amb mostassa i acompanyades d’una bona cervesa. Precisament aquesta última és la beguda més típica de Munich en concret i d’Alemanya en general; de fet, a la capital de Baviera es celebra cada any l’Oktoberferst, segur que n’heu sentit parlar! El festival s’organitza al camp de Theresienwiese (Prat de Santa Teresa) entre els mesos de setembre i octubre i dura uns 15 dies; en aquest temps té una mitja de sis milions de visitants.
Has estat algun cop a Munich? Què et sembla aquesta ciutat?

Imatge | heatheronhertravels

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Munich, molt més que l’Oktoberfest”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio