Ciutats, Consells per a viatjar

Passeig en barca per Amsterdam

Una ruta imprescindible per no perdre un sol detall
By , on 29 de juny de 2010

Gaudeix dels canals d'Amsterdam a bord d'un vaixell

Hi ha moltes maneres de visitar les ciutats, però fer-ho per aigua és una possibilitat exquisita que ofereixen molt poques ciutats europees. Venècia, Sant Petersburg o Bruixes són els primers noms que passen a qualsevol pel cap, però nosaltres avui us convidem a fer una ruta en vaixell per la capital d’Holanda: Amsterdam.

Tothom parla de les mateixes coses,  ja sigui a l’anada o a la tornada, quan fa referència a viatges a Amsterdam. Però el que és ben segur és que fer una ruta en vaixell té un munt d’avantatges. De possibilitats per fer-ne una n’hi ha de tota mena. Des de passejos d’hora o hora i escacs per a grups fins a atractius tours privats que poden incloure sopar i fins i tot festes nocturnes. Com més sofisticada és la proposta és també més cara, però és una experiència prou agraïda com per gastar-hi els calerons extres que ens estalviem d’altres factors, com l’allotjament o el transport.

Els tours privats són, bàsicament, rutes personalitzades i exclusives. Es contracta el vaixell per un número determinat d’hores i el capità exerceix de guià personal. Ell coneix de primera mà fins el darrer racó de la ciutat, de tal manera que adaptarà les visites a les nostres preferències i ens descobrirà secrets i racons que d’altra manera mai hauríem conegut. A més, moltes daquestes barques són d’una bellesa esplèndida, doncs són encàrrecs d’adinerats ciutadans burgesos de finals del segle XIX .

Per si tot plegat fos poc, la durada y naturalesa de les aturades la decideix qui contracta el servei. Res de presses ni xiulets. Una oportunitat única per descobrir la ciutat sense preocupacions i per anar memoritzant les millors indicacions per quan continuem el viatge pel nostre propi peu. I és que, com veurem, és recomanable fer aquesta ruta durant els primers dies d’estança. Suposa un gran primer contacte amb la ciutat.

No obstant això, i per aquells que decideixin fer-ho d’una manera més modesta, recordar que per un import d’uns 10 euros es pot fer la ruta d’una hora. Resulta també molt profitosa, permet descobrir molts racons sense haver de caminar per tota la ciutat i, com sempre, es compta amb un guia que informa de tot allò que no cal perdre’s. També es pot fer una ruta similar d’un dia sencer amb parada als principals museus, però resulta una mica més cara. Sigui com sigui, si avisem amb prou antelació podem gaudir de la visita en castellà.

Així doncs, i pel vostre proper (o primer) viatge a Holanda, us recomanem aquesta opció. Tots els que l’ha provada l’ha recomanen, sobretot com a alternativa a les llargues caminades. Per això, precisament, és bo fer-la els primers dies. Perquè ens descobrirà indrets i ens aclarirà les idees. A més, hi ha res millor que navegar per gaudir d’un indret?

Foto: boats along an Amsterdam canal per ctsnow a Flickr.com.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Passeig en barca per Amsterdam”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio