Ciutats

‘PilarGastroWeek’: la iniciativa gastronòmica de Saragossa per les festes del pilar

Un total de 38 restaurants oferiran menús especials
By , on 22 de octubre de 2015

zaragoza

Un total de 38 restaurants de la ciutat de Saragossa i de la província s’han unit en la iniciativa gastronòmica ‘PilarGastroWeek’ per oferir menús especials amb preus tancats durant les Festes de El Pilar. Els comensals del ‘PilarGastroWeek’ podran gaudir de menús que aniran des dels 15 fins als 40 euros per persona en un total de 38 restaurants des d’aquest divendres, 9 d’octubre, fins al proper 18 d’octubre.

L’Associació de Restaurants de Saragossa han indicat que l’objectiu d’aquesta iniciativa gastronòmica a tota la regió és poder arribar a un públic més nombrós, que es composa tant d’habitants de la regió com de turistes nacionals que agafen el cotxe per visitar les Festes de El Pilar i visitar la ciutat de Saragossa. Tanmateix, durant el ‘PilarGastroWeek’ els restauradors volen recordar als visitants que “es pot menjar bé i a bon preu als establiments saragossans”.

[Nosaltres volem] arribar al nombrós públic local i visitant que aprofita aquests dies per sortir per la ciutat i perquè s’acordin que durant les festes es pot menjar bé i a bon preu en els establiments saragossans.

Gairebé tots els restaurants de la regió preparen algun menú especial per a les Festes de El Pilar, però aquest any ho han fet sota un mateix paraigua i amb preus i plats per a tots els gustos. Segons ha explicat el president de l’Associació de Restaurants de Saragossa, Luís Vaquer, la idea va sorgir arran del bons resultats que va obtenir el sector durant la ‘Gastropasión’ de les jornades de Setmana Santa de l’any passat.

La idea va sorgir en la junta directiva quan valorem el balanç de Gastropasión, les jornades de Setmana Santa, que va ser bastant bo. Ens vam adonar que aquestes dates són, al costat de les Festes del Pilar, els dies en els quals més visitants rep Zaragoza.

Menús per llepar-se’n els dits!

La majoria dels menús dels restaurants adherits a la iniciativa ‘PilarGastroWeek’ comptaran amb els productes aragonesos com a principals protagonistes; i fins i tot hi ha alguns plats amb noms al•lusius al Pilar, però “el bo” d’aquestes jornades és que tenen menús per a tots els gustos. Així doncs, el gremi de restauradors ha explicat que es promocionarà la gastronomia autòctona a l’hora que es converteix aquesta iniciativa en un segell de qualitat i preu.

El públic podrà conèixer els menús participants en aquestes jornades a través de la pàgina web www.pilargastroweek.com i dels fullets, que es repartiran en restaurants i oficines de turisme. Els preus dels menús oferts rondaran entre els 14 i els 40 euros per persona i es podran gaudir tant a Saragossa com a tota la província des del dia 9 fins al 18 d’octubre.

Imatge: Farrokh_Bulsara

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘PilarGastroWeek’: la iniciativa gastronòmica de Saragossa per les festes del pilar”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio