Ciutats

Res millor que uns dies a Cádiz

Tots els ingredients per evadir-nos a l'estiu
By , on 4 de maig de 2010

Platja de La Caleta

A aquestes alçades d’any, amb l’estiu a només dos mesos vista, molts ja pensen en les vacances i en què faran. Entre els destins més buscats, el sur d’Espanya és un gran atractiu per al turisme. Com no voler anar uns dies al regne de la ‘siesta’, del pescaíto frito, del gaspatxo, del bon temps, bon menjar, història i platja?

Encara m’he de decidir del tot però Cádiz pot ser un bon destí per anar-hi al juliol o agost. Ja he pensat molts cops en llogar un apartament a Cádiz i així poder gaudir tranquil·lament d’indrets com La Caleta, la Playa de la Victoria, els xurros de la Guapa o el barri de Santa María, entre d’altres.

De petit he pogut visitar llocs com Almería, recentment Sevilla, Córdoba o Granada, però em falta Cádiz, i aquest sí que m’atrau visitar-ho quan fa més calor, digue’m agosarat. La realitat és que la ciutat gaditana, juntament amb l’atractiu climàtic i la costa, compta amb element culturals i de patrimoni rellevants. Al propi Museu de Cádiz podeu conèixer la història de la ciutat i veure totes les influències culturals de la seva existència.

El Castillo de San Sebastián, el de Santa Catalina y las Puertas de Tierra, la Santa cueva y el oratorio de San Felipe són alguns exemples més de la seva riquesa cultural. També la Catedral, potser no tan imponent com altres que podem trobar a Espanya però sí amb trets característics com el fet de la única catedral de culte cristià amb la cúpula groga, què us sembla?

Igual passa amb llocs com el Convent de San Francisco o la Plaça Mina. També m’agradaria anar a algun espectacle al Teatre Falla. L’estiu és una de les millors èpoques per anar-hi perquè als seus ‘tablaos’ es poden trobar figures de màxima categoria, a més d’altres espectacles amb artistes destacats.

Em sembla que escollint Cádiz a l’estiu no m’aborriré. A més, hi puc anar en parella, amb fills o amb tota la família al complet, doncs puc variar el tipus d’activitat en funció de la companyia i sempre tinc coses a fer.

Foto:  Chocoplanet a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Res millor que uns dies a Cádiz”

1

hola!!! jo i el meu novi tenim reservat pel mes de setembre del 20 al 27 en un hotel de jerez de la frontera i lintensio era visitar varis puestos del costat i no sabem ke hi ha per visitar…ara mes o menys pel que escrius mirare i informare gracies

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio