Ciutats

Santiago de Compostel·la, la ciutat espanyola amb la millor oferta hotelera

Un rànquing valora la qualitat hotelera
By , on 13 de febrer de 2017

santiago

Santiago de Compostel•la és la ciutat espanyola millor posicionada en el rànquing elaborat per sobre reputació ‘online’ dels hotels elaborat pel portal de viatges Trivago, amb un total de 83,72 punts sobre 100. Tanmateix, la indústria hotelera espanyola aconsegueix bones posicions de reputació a nivell mundial, essent algunes de les opcions preferides dels viatgers internacionals.

La primera posició del llistat nacional de qualitat hotelera se l’emporta Santiago de Compostel•la que se situa en el lloc 37 a nivell mundial. Les següents ciutats espanyoles millor classificades son Granada (81,75), València (81,64), Còrdova (81,63), Màlaga (81,41) i Sant Sebastià (81,40); però ja se situen a certa distància de la ciutat gallega en el rànquing mundial.

Totes ciutats espanyoles representades mantenen unes valoracions que es mouen entre els 81 i 83 punts, no obstant això, és Santiago de Compostel•la la que despunta amb diferència superant la puntuació de ciutats més internacionals com Kyoto (83,40), Varsòvia (83,38), la veïna ciutat de Lisboa (83,16), Bogotà (82,81) o Washington D. de C. (82,44). Així doncs, la qualitat dels hotels disponibles a Santiago de Compostel•la juntament amb els seus atractius històrics i culturals la converteixen en una destinació de vacances molt atractiva.

Les ciutats amb el major nombre de valoracions online favorables sobre els seus hotels son Praga, Viena, Budapest i Lisboa, ja que cadascuna supera les 500.000 valoracions. En l’altre extrem, per sota de les 20.000 opinions, es troben ciutats com Jaisalmer (Índia), Novosibirsk (Rússia) o les hongareses Eger i Hévíz; possiblement, perquè es tracta de destinacions turístiques poc populars pels viatgers internacionals, essent llocs més visitats per un públic nacional.

De les espanyoles representades en el rànquing, Granada és la que aglutina un major nombre d’opinions, seguida per València, amb més de 200.000 valoracions cadascuna; Màlaga, Còrdova (amb més de 100.000), Sant Sebastià i Santiago de Compostel•la (més de 70.000).

Les petites destinacions, les millor valorades

El rànquing compara les 100 de les ciutats del món més turístiques, concloent que majoritàriament les destinacions petites són les que ocupen les primeres posicions en quant a valoracions online positives. L’estudi apunta que els hotels de les petites ciutats turístiques no descendeixen dels 84 punts; com podria ser el cas de Verona (84,19), Hanói (84,53) o Belgrad (85,60). En aquests casos, les 10 primeres posicions estan ocupades per ciutats europees.

Així doncs, la grandària i popularitat d’una ciutat afecten en la valoració dels hotels: els viatgers tendeixen a deixar millors opinions en ciutats de grandària petita o mitjà on els allotjaments són més petits i l’atenció sol ser més personalitzada. Per altra banda, en les grans ciutats on hi ha oferta majoritària de grans hotels urbans, els turistes tendeixen a deixar opinions menys positives per la qualitat del servei rebut.

Imatge: rafacomu

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Santiago de Compostel·la, la ciutat espanyola amb la millor oferta hotelera”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio