Ciutats, Escapa't!, Turisme i art

Tàrrega s’omple de teatre

By , on 1 de octubre de 2007

TàrregaEls carrers de la localitat de Tàrrega, a la província de Lleida, s’omple de teatre el segon cap de setmana de setembre des de fa 26 anys. Durant aquests dies la població celebra la Fira de Teatre al Carrer i esdevé la capital de les arts escèniques. Actors, malabaristes, programadors i públic en general es reuneixen per veure les propostes artístiques més actuals.

Del 6 al 9 de setembre, Tàrrega ha sigut un aparador profesional però també una festa popular en la què conviuen els més diversos llenguatges artístics: dança, circ, text, titelles, cabaret… A la cita han acudit 86 companyies de teatre procedents de distintes parts del món (Argentina, França, Holanda…), que han ofert 247 passes. La major part dels espectacles són de teatre de carrer, el senyal d’identitat del certàmen, i per tant, són gratuïts.

DançaL’espectacle inaugural sempre sol ser l’obra més esperada i també la més comentada. Aquest any ha anat a càrrec de la companyia de Girona Deambulants, amb l’obra TIR. Es tracta d’una peça de gran format, un treball de dança aèria que utilitza una paret de contenidors com a element escenogràfic i que conta amb música en directe.

Per allotjar-se a Tàrrega la millor opció és el camping habilitat per a l’ocasió, ja que tots els hotels de la zona solen estar ocupats pels actors i profesionals que acudeixen a la cita. A més, és la millor forma de viure l’ambient del festival. L’entrada a la zona d’acampada costa 12 euros per persona per als quatre dies i dóna dret a les dutxes, lavabos, punts de recàrrega de móvils…

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Tàrrega s’omple de teatre”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio