Ciutats, Guies per a viatjar, Turisme i art

Teatre per descobrir Madrid

By , on 25 de novembre de 2007
madrid1

Tant si vius a Madrid com si estàs allotjat en algun dels seus hotels, pots veure la ciutat amb altres ulls, a través d’una ruta teatralitzada que organitza el Patronat de Turisme fins al mes de desembre. Aquesta iniciativa, que fins a ara només es realitzava en estiu, recrea escenes amb personatges literaris com Alatriste o don Quixot o fa un recorregut per la història de la música en la ciutat.

Les rutes “La petjada de Don Quixot” i “Un passeig per les melodies de Madrid”, es van estrenar aquest estiu, i s’han sumat al programa existent que ha tingut una gran acollida, com “El Capità Alatriste en dificultats”, que es representa des de 2002, i “Llegendes terribles de la vella Madrid”, a la qual es conten històries d’intriga de l’època àrab. Aquestes rutes teatralizadas, que costen 7,20 euros, es representen en castellà i anglès.

madrid2 Amb “La petjada de Don Quixot”, inspirada en la novel·la de Miguel de Cervantes, els visitants reviuen les aventures d’aquesta obra literària gràcies als seus protagonistes Don Quixot, Aldonza Lorenzo o Rocinante, i al mateix escriptor.Una barreja entre visita i concert és el que ofereix “Un passeig per les melodies de Madrid”. A ritme de jazz, mostra la història de la música en la ciutat, des de la sarsuela al chotis, el cuplé o les cançons de la dècada dels 80.

madrid3 A més, el Patronat de Turisme de Madrid ofereix una sèrie de visites guiades més convencionals, en castellà, anglès, francès, italià, alemany i japonès, dintre del programa Descobreix Madrid. Es pot triar entre vint tipus de rutes diferents, a peu, bicicleta o autobús, que van de 3,25 euros a 6,30. Alguns temes són El Madrid de les lletres, Madrid dels Borbó o Comerços i tavernes tradicionals.

Per a inscriure’s en una de les rutes, es pot acudir al Centre de Turisme situat en la Plaça Major de Madrid.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Teatre per descobrir Madrid”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio