Ciutats

Tokio, la ciutat de les modes i els gratacels

By , on 18 de febrer de 2013
Harajuku

Cosplays al barri de Harajuku

Tokio és la capital de Japó, on s’hi troba la seu del govern i l’Emperador, com també és la seu econòmica, cultural i social del país. Si encara estàs indecís sobre les vacances d’aquest any, planteja’t la possibilitat de visitar aquesta ciutat i endinsar-te en la cultura japonesa de primera mà. És enorme, compta amb més de 8 milions d’habitants, tot i que l’àrea metropolitana és encara més gran, i està dividida en 23 barris. Generalment, durant l’any, el seu clima és molt temperat, de manera que sempre fa bon temps. A l’estiu, les temperatures ronden els 27 graus i a l’hivern els 5, de manera que no fa ni molta calor ni molt fred, així que és ideal visitar la ciutat en qualsevol moment de l’any.

Un dels llocs més emblemàtics de la ciutat i que és de visita obligatòria és el Metropolitan Government Building, també anomenat City Hall, que és l’ajuntament de la ciutat. És un dels edificis més alts, amb 243 metres d’alçada, amb dos observatoris espectaculars als 200 metres. L’entrada és gratuïta i es poden contemplar les vistes de 360 graus úniques de Tokio. Al ser l’ajuntament, allà mateix hi ha assessorament sobre quins llocs visitar i una mica d’informació sobre la història. A fora de l’ajuntament, a la part de darrere, hi ha el Shinjuku Central Park, amb restaurants on hi van a dinar els funcionaris i, també, on hi viuen molts sense sostres.

Però sens dubte, el lloc més famós de la ciutat és el Shinjuku, la viva imatge de les llums, les botigues, els enormes aparadors, els carrers vessant de gent, cartells publicitaris… És un carrer on hi ha vida les 24 hores del dia, perquè sempre hi ha activitat i sempre hi ha coses per veure i fer. Està ple de gratacels, restaurants i botigues, però el més destacable és el nombre de persones que hi transiten, crida molt l’atenció veure l’ambient i la cultura japonesa a través dels seus habitants.

Ara bé, per veure en primer pla els personatges més pintorescos i curiosos de la ciutat, el millor lloc on anar és Harajuku, ple de botigues de roba i objectes d’allò més peculiars. És punt de trobada de les tribus juvenils japoneses, amants de la moda, el manga i la música. Els caps de setmana, els joves s’hi troben allà per realitzar concursos de Cosplays (es disfressen dels seus personatges de còmic preferits, cosa que aquí només passa quan se celebra el Saló del Manga o del Còmic de Barcelona). Però també és un barri on s’hi poden trobar les botigues de moda més importants i conegudes internacionalment com de Dior, Chanel, Louis Vuitton… Així doncs, Tokio és una ciutat que cal visitar i gaudir dels enormes gratacels i la cultura de la seva població.

Foto de LHOON a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Tokio, la ciutat de les modes i els gratacels”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio