Ciutats

Toledo misteriosa

Oblida't de lo típic i fes la ruta 'subterrània i desconeguda'
By , on 14 de febrer de 2012

La ciutat de Toledo és un punt turístic de la nostra geografia, amb monuments com l’Alcazar, la Catedral de Santa María, el Monestir de San Juan de los Reyes y molts altres llocs d’interès que segur que podràs visitar durant una escapada. Passejar pel seu casc històric és tot un plaer pels sentits i una experiència increïble. Però sempre pots fer un altre tipus de turisme i endinsar-te en aquesta ciutat d’una forma que no sigui l’habitual. Com? Et volem proposar que facis una ruta atípica amb la que coneixeràs aquesta històrica ciutat.

Toledo misteriosa

Toledo misteriosa

Toledo és una ciutat que qualsevol turista amb ganes de conèixer la cultura i la historia d’Espanya no es vol perdre. Pots conèixer la ciutat d’una forma gens habitual a partir d’una ruta que et farà veure aquesta ciutat amb uns altres ulls. La ruta que et presentem s’anomena Toledo Subterrània i desconeguda.

No et deixis guiar pel nom, si visites els punts que et marquem podràs conèixer les llegendes i anècdotes d’aquesta preciosa ciutat. En aquest recorregut descobrirem lo ocult i allò místic que emmarca els monuments i les tàpies mil·lenàries de Toledo. Els viatgers que s’aventurin a fer aquesta ruta podran visitar els ‘cobertizos toledanos’ o els subterranis de la ciutat, llocs que també van tindre la seva importància i que escapen a les mirades dels turistes habituals.

La zona coneguda com ‘romàntica’ serà el punt en els que els viatges s’iniciaran el seu passeig  ple de misteris de Toledo. L’inici del recorregut es situa a l’epicentre de la ciutat, en la Plaza del Zocodover; y passa per llocs tan emblemàtics com els ‘cobertizos toledanos’, passant per places conventuals com la de Santo Domingo Real y Santo Domingo el Antiguo, última morada de El Greco. Aquesta zona està repleta, a més, de carrers estrets i places de gran bellesa per les que es passarà durant el recorregut. Precisament, aquests punts anònims de la ciutat van ser motiu d’inspiració per a molts poetes, que varen escollir aquests escenaris per a les seves llegendes i contes.

A partir de llocs coneguts, paratges idíl·lics i edificis imponents aprendrem la història d’una ciutat que va viure el seu esplendor durant l’ època dels cavallers castellans i ordres religioses. L’avantatge de fer la ruta Toledo subterrània i desconeguda és que podreu visitar en exclusiva espais amb restes arqueològiques que la ciutat del temps dels romans fins l’etapa medieval de la ciutat. El passeig s’inicia al vespre i te una duració de fins a dues hores; hi ha varies agències que l’ofereixen per preus inferiors a 15 euros.

Imatge| Pentarux a Flickr.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Toledo misteriosa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio