Ciutats

Un creuer que ens descobreix Casablanca

És la ciutat marroquina amb més poder econòmic i una de les més atractives
By , on 25 de maig de 2011

Ja estic preparant les maletes per les vacances d’estiu. Ja sé que en resten més de 3 mesos, però més val prevenir una mica, oi? Fins i tot com una excepció respecte a anys anteriors ja he reservat un creuer a Iberocruceros que estic segur serà un gran éxit. N’hi havia moltes opcions atractives, però de totes n’hi havia una que em cridava força la atenció, ja que faré realitat de visitar algunes de les ciutats que m’han cridat l’atenció des de petit.

La Mesquita de Hassan II és una demostració del poder econòmic de Casablanca

Es tracta del creuer Meravelles de l’Atlàntic que en 8 dies es farà un recorregut més que interessant: amb sortida i arribada a Vigo, es visitarà Cadis, Casablanca, Agadir, Funchal i Lisboa. Ja només la ciutat gallega mereix ser un lloc de visita per si sola. No sé si alguna vegada us han parlat dels atractius de Vigo, però permeteu-me nomenar alguns. Per començar, el seu port natural està considerat com un dels millors del món. I és que la població sempre ha estar mirant al mar i ha crescut sempre amb el mar com a aliat.

Però si hi ha un lloc on és imprescindible la visita és al casc antic, que era l’antic barri de O Berbés, molt a prop d’aquest port natural. Està etiquetat com a lloc d’interès turístic històric i on la Plaça de la Constitució és el centre de carrers pesquers i cases baixetes.

Però d’aquest recorregut tan interessant tinc el meu punt feble en Casablanca. Aquesta ciutat mítica del Marroc, la més gran i moderna, té el privilegi de ser el motor econòmic i també un dels destins favorits dels turistes. Et sentiràs un Humphrey Bogart o una Ingrid Bergman del segle XXI quan estiguis prenen un te a la magnífica Plaça de les Nacions, un conjunt arquitectònic molt ben conservat i que està format per edificis dels anys 20. Un altre punts interessant, és la Plaça Mohamed V, que està situada al cor de la ciutat, tot just enmig de la antiga medina i la ciutat moderna.

Però la seva gran joia està en la gran Mesquita de Hassan II, un dels monuments islàmics més representatius del segle XX. Per fer-nos una idea de la seva dimensió ocupa un total de 9 hectàrees, de les quals dos terceres parts han sigut guanyades al mar. Per altra banda, les seves instal·lacions es composen de una gran sala d’oracions amb una capacitat de 25.000 fidels i una explanada per un total de 80.000 persones.

Fotografia: i-medya

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un creuer que ens descobreix Casablanca”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio