Ciutats

Vallnord es prepara pel mes de desembre

Vallnord va néixer quan es van unir comercialment els sectors Arcalís, Arinsal i Pal
By , on 15 de octubre de 2010

Arinsal s'ha fet amb un espai estimat per tots els seguidors de la neu

El cap de setmana passat vam estar uns amics a una casa rural de Lleida. I tot estar encara a la tardor, vam veure clarament que el fred ja havia arribat amb la clara intenció de no moure’s durant un bon temps. Del nostre grup d’amics n’hi ha gran aficionats a la neu i ja em van avançar que estan preparant la seva taula de snow i comprovant que la roba estigui en bones condicions. La veritat és que jo no sóc gaire expert, però aquest any si que provaré d’aconseguir la destresa necessària per mantenir l’equilibri amb una taula o uns esquís als peus. Ja m’han assegurat que tindran paciència al pròxim viatge que tenen planejat per esquiar a Vallnord.

Per això si havíeu pensat en gaudir de les sensacions úniques d’esquiar, una de les millors opcions actual a casa nostra ens la proporciona la estació d’esquí Vallnord. Sí, perquè tenim dues opcions pel proper mes de desembre que són del tot interessants. El primer és de cara al pont de desembre, del 6 al 8 d’aquell mes en el que dues nits més el forfait té un preu interessant de 115 €.

Però, pot ser l’altra opció sigui més pensada pels que fugen de l’esperit de Nadal i no els hi agrada passar aquestes dates amb nadales i un somriure obligat, millor aprofitar-lo passant uns dies inoblidables. A més el preu és d’allò més competitiu, ja que per dos nits més el forfait només hauries de pagar 78 €. No sé que en penseu però una magnífica possibilitat de passar un Nadal original i divertit.

I és que a l’any 2005 es va fer un gran pas endavant per oferir una de les millors possibilitats de neu de tota la península. Aquell any es van unir comercialment els sectors Arcalís, Arinsal i Pal, tot creant-se aquesta nova denominació comú, que és Vallnord. No ha trigat gaire en fer-se un lloc entre els aficionats a la neu i tothom sap que la marca Vallnord és sinònim de prestigi i qualitat.

Per exemple, la estació de Pal-Arinsal és ja de per si mateixa un dels dominis esquiables més extensos del país andorrà i fins i tot té un caire esportiu molt interessant fora de les pistes de neu. Estem parlant del Vallnord Bike Park on fins i tot els més petits de la casa hi podran gaudir de circuits per gaudir de la bicicleta amb la diversió com a norma vital.

Fotografia: lelik

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Vallnord es prepara pel mes de desembre”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio