Ciutats, Consells per a viatjar

Viure en una capital europea

Alguns consells per a sobreviure-hi
By , on 12 de juny de 2010

La gran París vista des de la Torre Eiffel

Berlín, Roma, Barcelona, Paris, Londres o Madrid, qualsevol d’aquestes ciutats formen part d’Europa i per aquesta raó és important que abans de traslladar-nos a viure-hi tinguem en compte algunes qüestions que segurament ens ajudaran a adaptar-nos de la millor manera possible a la seva vida. Hem de tenir en compte que són ciutats, enormes capitals europees on es centra la gran activitat empresarial del país i on possiblement l’estres sigui el pa de cada dia. Però bé, no us espanteu perquè tampoc deu costar massa acostumar-se a viure-hi.

En primer lloc, heu de triar on viure, és a dir, un cop heu decidit la ciutat també heu de pensar on us convé localitzar la vostra residència. Us recomano que si no sou gaire amics del moviment busqueu una casa a l’extra radi de la ciutat, és a dir, a una ciutat dormitori. D’aquesta manera us assegureu estar a prop del gran nucli urbà, però així quan decidiu desconnectar d’un dur dia, ho feu en una zona més allunyada del soroll, el trànsit i de la massa poblacional.

D’altra banda també pot resultar interessant viure al centre neuràlgic durant un temps. És interessant perquè d’aquesta manera coneixeu millor l’entorn de la ciutat, locals de moda, botigues, restaurants, etc.. però bé, tot és qüestió de gustos. Això sí, informeu-vos del barri que millor pugui cobrir les vostres necessitats, és a dir, que tingui un hipermercat a prop, un gimnàs… totes les coses del dia a dia que us facin falta.

Una altra qüestió és el transport. Tingueu clar que trobar aparcament pel vostre cotxe és molt complicat, a no ser que tingueu un cotxe d’aquests que s’encongeixen per aparcar. Si penseu pagar una plaça de garatge ja podeu pensar en estalviar, perquè són força cares. Així que l’alternativa que us queda és utilitzar el transport públic, que acostuma a funcionar força bé. És important que abans de prendre el primer tren us feu amb un plànol de transport públic i així us aneu acostumant a entendre les enrevessades línies de metro i tren de cada ciutat. No patiu, si algun dia us equivoqueu de línia, a tots ens ha passat algun cop, és qüestió de temps.

I en quant a la gent… doncs bé, hi ha de tot. Alguns dies tindreu la necessitat de convertir-vos en assassins en sèrie quan al pujar al metro us empenyin per agafar seient, la gent cridi quan veu que arriba el tren o bé, simplement ningú demani disculpes quan et xafa el peu o gairebé et llença escales avall. Són petits elements que, suposo, formen part de l’estres que es deu encomanar dels uns als altres. Coses de la vida…

Foto: J. Alberto en Picassa

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viure en una capital europea”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio