Consells per a viatjar

Aparcaments de llarga estada a l’aeroport

Si el teu viatge durarà bastants dies i vols arribar fins a l’aeroport amb el teu propi cotxe, aquest aparcament és la teva solució!
By , on 3 de novembre de 2010

L'aeroport de Barcelona és un dels tres que hi ha a Espanya que ofereixen el servei d'aparcaments de llarga estada

La forma més còmode d’anar fins a l’aeroport si has d’agafar un avió és en cotxe. En altres circumstàncies podria ser millor el transport públic, però si portes molt equipatge es millor conduir el teu propi vehicle, poder portar-ho tot en el maleter i no haver de dependre de ningú. L’únic problema es que si estaràs de viatge molts dies, l’aparcament de l’aeroport resulta massa costós, amb tarifes que superen els 18 euros els primers quatre dies i els 15 a partir del cinquè.

Per millorar les condicions dels viatgers que arriben fins a l’aeroport en cotxe i que no tornaran fins alguns dies després, Aena ha ideat un nou tipus d’aparcaments: els aparcaments de llarga estada. Aquest tipus d’estacionaments estan al costat de l’aeroport, però no a dins, per això, has d’arribar-hi amb el teu cotxe seguint les indicacions de la carretera i deixar el vehicle allà. Per entrar has de recollir el ticket que et dóna la màquina expenedora (al igual que un aparcament normal) i entregar-lo a l’oficina. Un cop estacionat el cotxe i arreglats tots els papers (es paga de forma anticipada), un servei de bus llançadora gratuït et portarà fins a l’aeroport.

Les avantatges que té aquest tipus d’estacionament són, en primer lloc el cost, ja que els quatre primers dies el preu d’estacionament són 13 euros, del cinquè al setè de 10 euros i a partir del vuitè de 5 euros. Un estalvi més que considerable que s’incrementa amb les tarifes variables. En segon lloc la facilitat de reserva, ja que es pot fer per telèfon, via email o a l’oficina d’atenció al client, d’aquesta forma ho tindràs tot preparat quan arribis amb el cotxe. Tot i així, pots fer la reserva al moment, depenent de la disponibilitat de places. La seguretat a l’aparcament és màxima, amb un servei de vigilància de 24 hores, d’aquesta forma no hauràs de preocupar-te pel teu cotxe mentre estiguis coneixent món.

Així, un inconvenient menys a l’hora d’agafar l’avió i visitar nous llocs durant una llarga temporada. Ara l’únic que et queda és parlar amb el teu cap i demanar-li uns dies de vacances, un pla que segur serà més complicat que saber on deixar el cotxe!

Has provat aquest tipus d’estacionament algun cop? Quines avantatges i inconvenients li has trobat? Conèixer la teva experiència pot ser de gran ajuda a futurs usuaris d’aquest servei! Anima’t i participa!

Foto: Manuel Flores a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Aparcaments de llarga estada a l’aeroport”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio