Consells per a viatjar, Països

Assegurança de viatge, la tranquil·litat dels viatgers

N’hi ha de molts tipus, només has d’escollir la teva!
By , on 8 de octubre de 2010

L'assegurança mínima et cobreix la cancel·lació del vol per problemes tècnics o de la companyia

Preparar un viatge és sinònim de prendre una gran quantitat de decisions. On vull anar? Què vull veure? Quines dates? Com arribar-hi? A quin hotel allotjar-me? Una més de la llista de decisions que s’han de prendre és la contractació de l’assegurança de viatge. N’hi ha diferents tipus depenent del viatge que facis, algunes només et donen una cobertura mínima i d’altres et cobreixen fins i tot la responsabilitat civil. És important que abans de començar la teva aventura t’informis bé dels tipus que existeixen i escullis la que més s’adiu als teus plans.

Hi ha assegurances que venen incloses dins la contractació del viatge i d’altres que has de concertar tu, tot depèn de les condicions en que hagis planejat i contractat el viatge, per això si és una agència de viatges qui et planifica el viatge és convenient que demanis informació sobre el tipus d’assegurança que inclou, és una forma molt fàcil d’estalviar-te algun ensurt quan estàs lluny de casa.

Si contractes els viatges per agència poden ser de dos tipus, d’estada o combinats. Els primers només inclouen l’allotjament i no tenen subscrita cap tipus d’assegurança; els segons, en canvi, consten de transport i allotjament i inclouen una assegurança mínima, normalment sense costos addicionals.


Aquesta et cobreix:
Assistència sanitària durant el viatge: el grau dependrà de la contractació però solen incloure despeses d’hospitalització, intervencions quirúrgiques, medicaments, honoraris…

Indemnització en cas de demora: vols retardats 5 o 6 hores, depenent de l’assegurança, que han provocat la pèrdua d’un altre vol connexió comporten la recerca d’un mitjà de transport alternatiu si és possible o el pagament de les despeses d’una nit d’hotel.

Anul•lació del viatge per problemes tècnics o de la companyia: En alguns casos la companyia es fa càrrec, sinó aquest tipus d’assegurança ho cobreix.

Overbooking: Les indemnitzacions varien depenent de l’import del bitllet.

Transport o repatriació en el supòsit de mort.

Localització i enviament de l’equipatge en cas de pèrdua.

A més d’aquesta assegurança bàsica el viatger pot contractar altres serveis addicionals depenent del tipus de viatge ja que no és el mateix viatjar a París que fer-ho a Tailàndia, on el risc és molt més elevat. Alguns dels serveis addicionals són: retorn anticipat en cas d’incendi en el domicili o de la mort d’un familiar, avançament de fons a l’estranger, defensa jurídica automobilística o tramesa de documents a l’estranger si el viatger se’ls descuida.

Unes accions que t’ajudaran a viatjar tranquil•lament i a poder gaudir del teu lloc de destí en tota la seva plenitud sense haver de preocupar-te per altres temes.

Foto: Mastermaq per Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Assegurança de viatge, la tranquil·litat dels viatgers”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio