Consells per a viatjar

Cançons infantils per cantar quan viatgem en cotxe

'John Brown' i 'Les oques van descalces' poden fer el viatge molt més amè
By , on 22 de maig de 2012

Fer un viatge en cotxe amb nens pot ser una experiència molt divertida o el pitjor dels sofriments. La majoria dels nens no poden parar quiets un minut i si mentre estan dins el cotxe no els hi proposes activitats i jocs començaran amb les temibles: – Quan arribem?Falta molt?Tinc gana!Tinc pipi! Unes frases que allarguen les hores que dura el viatge fins fer-les interminables. Però si, enlloc de deixar que s’avorreixin, aprofitem el viatge per jugar junts i cantar cançons, farem que les hores es transformin en minuts.

Fes que cada viatge sigui una aventura!

A més, és una bona oportunitat per passar temps amb els nens i fer activitats amb ells. Si dins el cotxe cada un va al seu aire, tard o d’hora arribaran les temibles preguntes. Perquè pugueu cantar tant com duri el viatge, us deixem un repertori amb algunes de les cançons infantils més conegudes. Perquè la lletra no us falli!

El gegant del pi
El gegant del pi ara balla, ara balla. El gegant del pi ara balla pel camí. El gegant de la ciutat ara balla, ara balla. El gegant de la ciutat ara balla pel terrat. La tintina del gegant ara passa, ara passa; la tintina del gegant ara passa pel davant.

El músic del carrer
Jo sóc un pobre ma, me, mi, mo, músic de carrer que sempre que jo pa, pe, pi, po, puc toco el que sé. D’un lloc o altre bas, bes, bis, bos, busco algun diner. Si em feu callar jo em ma, me, mi, mo, mu, jo em moriré.

Les oques van descalces
Les oques van descalces, descalces, descalces; les oques van descalces, i els ànecs també, i els ànecs també. Posem-los-hi sabates; sabates, sabates posem-los-hi sabates, i mitjons també, i mitjons també. Les oques van descalces, descalces, descalces; les oques van descalces, i els ànecs també, i els ànecs també. Posem-los-hi sabates; sabates, sabates posem-los-hi sabates, i mitjons també, i mitjons també.

La castanyera
Quan ve el temps de menjar castanyes, la castanyera, la castanyera ven castanyes de la muntanya a la plaça de la ciutat. La camisa li va petita, la faldilla li fa campana, les sabates li fan cloc-cloc i en ballar sempre gira així.

John Brown
John Brown era un petit indi, John Brown era un petit indi, John Brown era un petit indi, era un petit indi, en John. Un petit, dos petits, tres petits indis, quatre petits, cinc petits, sis petits indis. Set petits, vuit petits, nou petits indis,era un petit indi, en John.

Gaudeix del viatge!

Imatge | liber

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Cançons infantils per cantar quan viatgem en cotxe”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio