Consells per a viatjar

Destins típics per a turistes típics

Hem de començar a innovar!
By , on 24 de juny de 2010

L'apartament a peu de platja, un clàssic

Tot i que a mida que passa el temps cada cop som més viatgers, encara hi ha gent que entén que les vacances són per descansar i desconnectar. Per aquesta raó acaben marxant sempre al mateix lloc, fins i tot arriben a comprar-se apartaments. Aquesta és una tendència més típica de la gent gran, cosa que també comprenc, perquè arriba un moment que ja no tens ganes de despertar-te a les 7 del matí per fer cua i veure la Mona Lisa.

Així doncs, podem dir que existeixen 2 tipus de turistes (segurament n’existeixen molts més, però no sóc una experta en el tema). Els primers són els que decideixen tancar-se en un hotel i anar a passejar quan cau la nit; els segons són uns turistes amb un esperit més intrèpid i aventurer que no els importa la comoditat, el que volen és conèixer llocs i cultures diferents.

El primer tipus de turista podem dir que és un tipus de persona més madura, que segurament ha viatjat, però que prefereix la comoditat i la desconnexió amb l’entorn habitual i que per aquesta raó decideix un destí turístic més típic. Un clar exemple d’aquest tipus de viatgers serien aquells que trien destins de platja o muntanya i que la seva ambició es centra en dormir 25hores al dia, prendre el sol o anar a passejar muntanya amunt. Sovint es decanten per destins nacionals, ja que el que volen es descansar.

El segon tipus de turista és més jove i amb un esperit innovador. Li és igual dormir en un llit o en un banc, tot i que sent sincers, prefereix la comoditat com és lògic. Són persones que el que busquen en un viatge és conèixer gent i veure amb els seus propis ulls el dia a dia d’altres països. Aquest tipus de turista prefereix el destí internacional al nacional, ja que té sed de veure món.

Naturalment hi ha gent per tot, però aquest post el que pretén és fer innovar a aquest turistes una mica més clàssics. Poden gaudir del sol i de la platja, però en un altre lloc, no? Per exemple Punta Cana, un destí on desconnecten, descansen i a més, veuen coses diferents a les habituals. Tot i així cal dir que qualsevol tipus de turisme és respectable i que cadascú busca el que més li convé depenent del tipus de vida que porta. Així que animeu-vos una mica que més enllà de Salou també hi ha vida!

Foto: Álvaro Ávila a Wikimedia Commons

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Destins típics per a turistes típics”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio