Consells per a viatjar

Els viatges de tardor poden ser fins un 30% més econòmics que a l’estiu

El ‘viatger de tardor’ prefereix capitals europees
By , on 17 de setembre de 2014

Les reserves efectuades per viatjar durant els mesos de tardor han registrat un augment del 15% durant els últims dos anys, segons destaca el portal d’oci ‘Atrapalo’. L’informe del portal de cerca d’ofertes d’oci ha assegurat que l’avantatge més important de viatjar passada la temporada estival és la reducció del preu de les vacances, que pot arribar a ser un 28% més barat de mitjana respecte els mesos de juliol i agost.

Als preus més assequibles, s’ha de sumar la reducció dels costos si es planeja el viatge amb uns mesos d’anticipació, un dels trucs per estalviar alhora de viatjar més utilitzats. Els allotjaments i companyies de transports premien als viatgers que reserven anticipadament, sobretot si la persona busca una destinació en concret per passar les seves vacances a la tardor. L’anticipació és la clau per aconseguir més d’un 30% descompte en el viatge.

La responsable de producte de la companyia, Sandra González, ha advertit que la tarifa en els circuits organitzats la reducció de preus respecte als mesos estivals no és tan significativa, però també es pot estalviar en els costos del vol per arribar a la destinació. Un altre consell des de la web de reserves d’oci recomana que per estalviar en aquesta època de l’any cal aprofitar les ofertes de vol+hotel, ja que aquest combinat sol oferir preus més ajustats.

Sobre les destinacions més sol•licitades, les capitals europees com Roma, París, Londres, Lisboa, Berlín i Amsterdam són els llocs predilectes dels viatgers de tardor. Altres llocs més com el Marroc, Jordània, Índia i Estats Units figuren entre les destinacions més demandades. I es que el viatger de tardor és una persona fidel que repeteix la seva experiència cada any i un 10% aprofita caps de setmana o ponts per fer una escapada.

‘Atrapalo’ allarga l’estiu

En aquest context, ‘Atrapalo’ ha llançat una campanya especial de promoció per viatjar a la tardor denominada ‘Allarga l’Estiu’ amb nombroses ofertes per a tot tipus de viatgers que van des de les illes Balears fins a grans rutes. Les ofertes contemplen tant destinacions nacionals com internacionals, amb propostes de circuits organitzats o vols+allotjament per poder conèixer la ciutat a un ritme propi.

Entre les destinacions nacionals amb més descompte es troba Eivissa, on el preu de dos dies es de només 69 euros amb un 36% de descompte respecte l’etapa estival. Però també es pot gaudir del sol de la tardor a Fuerteventura dos dies des de 101 euros amb descompte del 11%. Unes propostes perfectes per evitar les aglomeracions de turistes dels mesos d’estiu però sense renunciar al bon temps.

En el cas d’Europa, París, dos dies (volo+hotel) des de 140 euros amb un descompte del 31%, o un combinat Praga i Budapest, de set dies des de 790 euros (13% de descompte), serien algunes de les opcions molt atractives. Però si el viatger de tardor gaudeix de més de dies de vacances, es pot optar per un viatge orgnitzat a Jordània de 7 dies des de 758 euros amb un 10% de descompte, o a Nova York 5 dies (vol+hotel) des de 662 euros amb un 9% de descompte respecte als preus estivals

Imatge: Images_of_Money

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els viatges de tardor poden ser fins un 30% més econòmics que a l’estiu”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio