Consells per a viatjar

Google llança ‘Destinations’, un cercador per a planificar viatges

By , on 11 de març de 2016

destinations

Google sap que abans de fer un viatge és el millor aliat: cerques d’hotels, restaurants, transports i fins a fotos de la propera destinació; i també ho és mentre viatgem amb el seu servei de traducció simultània. Però ara vol fer-ho més fàcil, el buscador més popular ha afegit l’opció ‘Destinations’ a la seva versió mòbil per a fer-nos la vida una mica més fàcil als viatgers 2.0. Aquesta novetat és una eina que permet buscar tota la informació d’un lloc abans de fer un viatge.

Segons l’empresa de Mountain View, l’any passat es va detectar un increment de fins al 50% en les cerques sobre viatges a través de dispositius mòbils i s’han popularitzat les aplicacions sobre viatges. L’equip de Google reconeix que hi ha massa informació a Internet sobre viatges i filtrar-la és un treball elaborat encara que les preguntes solen ser gairebé sempre les mateixes a l’hora de planificar un viatge, explica Google: Quins són els millors llocs per visitar? Quina època de l’any és la ideal? Quins són els preus de la ciutat?

Així, amb la opció ‘Destinations’, poden donar-se resposta a totes aquestes preguntes i és molt més senzill planificar les vacances ja que els viatgers no han de navegar d’un costat a un altre de la xarxa per trobar tota la informació que necessiten. Aquest cercador específic s’uneix, d’aquesta forma, a la integració de la informació de vols o reserves d’hotels en notificacions que apareixen ja en Inbox i Google Now.

‘Destinations’ funciona mitjançant les cerques de Google; en les quals l’usuari ha de seleccionar un país de destinació i l’eina et mostra les opcions, així com integra Google Flights i cerques d’hotels i els preus globals del viatge poden veure’s gairebé a l’instant. A més, permet seleccionar dates o deixar-se aconsellar per Google per triar una destinació. Tota aquesta informació es presenta en funció de les opinions i visites d’altres viatgers, que seria l’equivalent a preguntar a un amic que ja hi ha estat allà.

Els itineraris proposats es basen en les visites realitzades per altres viatgers a aquests llocs, per la qual cosa pot utilitzar la saviesa de la multitud i estalviar temps a la recerca.

De moment, Google ‘Destinations’ solament està disponible a Estats Units en anglès, encara que com sol ser habitual, la companyia anirà llançant el servei en altres països al llarg de les properes setmanes o mesos. Si estem començant a planejar les vacances d’estiu potser ens dóna temps a que Google ‘Destinations’ ens doni un cop de mà per triar la nostra destinació.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Google llança ‘Destinations’, un cercador per a planificar viatges”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio